Network yapılabilir. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bir telefon parası sermaye verip çok büyük paralar kazanma ihtimali olan tek sektör :)
Printable View
Network yapılabilir. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bir telefon parası sermaye verip çok büyük paralar kazanma ihtimali olan tek sektör :)
mahalle arası olduğu için bakkalve manavlık derim ucuz ve güvenilir olduğun zman seni seçeceklerine emin olabilirsin alay etmek için yazmadım ama o fiyatlara evde çok lazım olacak şeylerin satışı yapacağın bir mağaza da olabilir devamlı tüketilecek bir şey olması lazım benim aklıma bunlar geliyor oto lastik de olur
Ankarada nasıldır kıyafet olayı bilmiyorum ama istanbuldan modayı takip edip ucuza kıyafetleri alıp ankarada güzel ufak dükkan açıp satış yapabilirsiniz veya araç arkasındada satabilirsiniz
Honda parcasi al sat zarar eden arkadadsm olmadi. :D
sahibindendeki acil ilanları kovalamakta mantıklı
Avmlerde standlarda satılan hemen herşey güzel para kazandırıyor.
Yani ben üyeyim. Seni de üye yapıyorum. Prim kazanıyorum. Kısaca bu diyebilirim. İlkokul arkadaşlarımın %90'ı Mega Holding'e üye olmuş. O kadar komik bi durum ki, hepsi bana facebooktan vs mesaj atıyor. Aramıza katıl, çok para kazan gibi. Ben de biraz araştırdım ama durum aslında görüldüğü gibi değil.
Bunların başlarında ciddi para kazanan 3-5 kişi var. Bu kişilerin yıllık gelirleri 250 bin lirayı bulabiliyor. Ama gerisi kazanmıyor. Zaten dikkat ederseniz Mega'ya üye olan çocukların çoğunun facebook hesabı herkese açık. Motive edici mesajlar, toplantı fotoları vs'den ibaret. Toplantı yaptıkları yerler de Özsüt, Kahve Dünyası, Etiler Marmaris tarzı yerler :D
Benim grafik tasarımcıyım. Kendi yaptıkları sitelere baktığımda ne kadar bilgisiz olduklarını görüyorum. Adamlar 10 liralık WordPress sitelerini 1.500 liraya satıyorlar. Index sayfasına 2 foto koyup 1 yazı yazdıktan sonra I'm Web Developer tribine giriyorlar :D
O network olayini zaten hiç anlamadim ve insnlarin nasi inandiğini da anlamiş değilim yahu saadet zinciri falan.
Ev arkadaşimi bi ara bu şekilde kaliteli mekanlarda yemekler gezmeler falan kandirmişlar 1500 lira verip gruba katiliyosun yaninda saat veriyolar sonra sana paketler veriyosun onlari eş dost a sokup(pardon) satip ek gelir oluyo falan nasi bi mantik :D
benim fikrim küçük bi dükkan bulup kot pantolon tişört de satılabilir
Forex için bi günceleme yapayım.
Toplam yatırdığım para: 11.586 usd
Toplam çektiğim para: 1.850 usd
Yani yaklaşık 10.000 usd ye kadar çıkmışım sermaye olarak ( marjin hesaplaması ve takip etmekten uykularım bölündü)
24.10.13 ten bu yana tam 3 ay geçti 90gün.
Toplam kazandığım para: 4.247 usd. (Bu gün kazandığım para 2.840 usd. Zaten bu gün kazandığım topladı bu rakkamı. )
Genel Ortalama: 20.000 tl sermayeyle günlük 100tl getiri sağlamışım. ( hala açık pozisyonlarım var)
Amacım kesinlikle ama kesinlikle özendirici olmak değil. Başlamak isteyen arkadaşlara en az 2 ay demo hesap öneririm
ülkemizdeki bu network kafasını gördükçe aklıma kötü şeyler geliyor ...
Bulaşmayın tavsiye illa bulaşıcaksanız ülkenin en büyük networkünü kurayım size zengin edin beni debelenin ;)
Birileri kaybetmeden doğal ve dürüst iş yapın batıyorsanızda adam gibi batın insanlığınızı kaybetmeyin .