forex konusu vardı yaa
Printable View
forex konusu vardı yaa
Valla arattım konu olarak bi bu konu bide başka bi konu çıktı, mesajda diye arattım hepsi bu konudan içerikler.
yurt dışından ucuza parça alıp burda karla satılabilir. ilk başlarda sipariş ve kapora alıp öle getirtilip karlı bir şekilde satılabilir.
Başlarda tekstil ile ilgili yazılar vardı. Bu rakamlarla güzel iş yapabılırsın aslında toptan ürünler bulup atıyorum merterde falan oluyor zaranın malları toptan tshırt tanesı 2-3lira alıp pazarda tezgah cok ıyı olabılır..
Ayrıca bizim çorap işimiz var eğer isterseniz yardımcı olurum üretimciyiz biz. Çoraba göre değişen rakamlar ortalama 60kuruşa tanesini bizden aldıgınızda pazarda genelde bizim çoraplarımız 1-2 liraya, Çeşitli mağzalarda 10-40 lira arasında satılıyor. Yazları işim gucum olmuyodu gidiyodum fabrikaya koyuyodum bagaja otobus duraklarındaki şöförlermi dersin cuma namazı çıkışımı dersin çok şükür faturalarımı oduyordum :D :D
ustamm
hani vti lar hala nasıl satılıyorsaaa
giyim konusunda da bazı markaların bazı modellerın hala alıcıları nettee deli gibi dolasıyor arastıryorrr
ozellıkle ıstanbul gıbı bır cennette eskı yenı ozel serii herseyıı ucuza bulabılrsınn OUTLET FABRIKA VS... PAZARDA İNSANLARLA UGRASMAK OLE sanıldııg kadar kolay olmuyorr
antalya da çaramba pazarında sigortanın orada
cumartesi sirin yalıda pazarcılık yaptımmm 2008 yılında ögrenciydim ayda net 1000 kalıyordu ama cok zaman kaybım oluyordu
abimin tavsiyesi üzerine netten satıs yaptımm zaman kalsın diee ama işin içine girdikcee para kazandıkcaaa TADINA doyum olmuyooo veee bır bakıyorsunuzkiiiii hersyınız bunlarr olmusss
7000 lıra ıyı para ben 400 lıra champıon marka esofman vs ıle basladım sahte ürün satmadıgın sürece kazanırsınn iyi mal sat defolu satt
istanbul da mall bulmak kolayyy yapacagın en guzel işşş kaliteli yaparsann cok fazla kazanırsınnn
bir tavsiyee BAYANN ÜRÜNLERİ YOGUNLUKLUUU SATT ( FANTAZİ VS İŞLERİNEDE GİRR bildigin tekstılce varsaaa ürün yaptırr nette sattt )
Böyle bir işte ne zamandır kafamda var ayrıca. Tasarım ürünü olur, hediyelik eşya olur ya da bu kategorilerde bişeyler olur. Peki bunları yurtdışından tedarik edecek firma(lar)ı nerden nasıl bulacağım bir bilgisi olan? İş zaten getirtmekte, geri kalan hallolur hele ki İstanbuldaysan.
Ayrıca bu tarz iş düşünen varsa ortaklıkta olabilir. Sonuça ne kadar mal, parça o kadar + hız + para
merterde toptan alımda 7.5 - 10 liraya gömlek satan yerler görmüştüm min.200 - 300 adet . 200 adet alsan 10 liradan eder 2000 TL . Güzel bi tezgah ile zamanın varsa Semt Pazarlarında iyi işler çıkarırsın yukarıda arkadaşında dediği gibi Adamların kendi markası ama çakma değil . kaliteli ürün . Yazında Sahil şeridi güzel akşam pazarları Örn. B.Çekmece Sezonluk 500 - 600 lira arası tezgahlar akşam 6'dan sonra kuruyorlar gece 1 - 2 gibi topluyorlar . yazın adım atıcak yer olmuyor . İnş. gönlüne göre bi iş yaparsın .
borsa oyna:D bıde sana tyo veriym ak enerji ve bolu çimento güncel kagıtlar takip et bigpara dan:D
şahin al sat abi öyle öyle vtı a geçersin
Almanyada tandığın varsa zavaroski boncukları gönder oraya... ciddiyim çok iyi parası var orda trden 6 7 kat daha pahalı orda... ve büyük kutular olmadan 3 4 kilo göndersen 1000 liralık maldan 4000 5000 lira kazanırsın....
ne zaman şöyle ticaretle ilgili bi konu dönse vti örnek veriliyo. :)
bitkisel ürünler sat.bu arada polen kullanın tavsiye ederim.güç veriyo...
cemaat kurun para toplayın fakire yardım müslümana yardım vs işleri çok revaçta 3 ayda sıfır range bile alınabilir : )
seyyar gıda işine girersen para kazanırsın... kokoreç köfte v.s temiz yaparsan sağlam para kazanırsın...
Ben başlayalı 3 ay oluyor. Totalde 500 usd zarardayım. Ama suçu kendimde buluyorum. 200 USD ye 90 usd kazandım. kesinlikle 2 ay demo hesap çalışmaklazım sık sık takip etmek lazım (100.000 usd demo hesapla başladığımda 45 günde 50.000 usd kar yapmıştım)
Bence mevsimine göre tekstil malları alınıp pazarda satılabilir. Tabi piyasası canlı olan pazarlarda