User Tag List

Sayfa 18/18 İlkİlk ... 8161718
332 sonuçtan 324 ile 332 arası

Konu: Ufak sermaye ile yapılacak işler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fikir vercek olursam caddebostanta sahilde kumpir köfte ekmek midye dolma gibi atıştırmalıklara çok talep olcağını düşünüyorum..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    midyecilik diyorum bende..nasıl bir kar bırakıyorsa bodrumda el arabası tezgahda midye satan adam golf7 ye biniyordu hemde yapılı şekilde..akşam 5 6 gibi geliyor 1 gibi gidiyordu..tabi ek işi değilse bu ben gördüğümü söylüyorum..
    Doğrudur. Millet birbirini öldürüyor o tür tezgahlar için. vergi yok elektrik yok su yok eleman masrafı yok cart yok curt yok. (veriyorlarsa belki bi işgaliye parası veriyorlardır belediyeye) en güzel işlek yere açıyorlar tezgahı sonra gelsin paralar. Gül işindede süper para var , 1 liraya alıyorsun 10 - 20 ne tuttursan
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dieselpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200bin solucanı + mekanın kurulumu kaça maal oldu ?
    200 bin solucan 8 kuruştan desek 16000 tl + mekan kurulumu sisteme göre değişir ama maksimum 5 bin civarı olur (kira hariç)
    Circassian

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200k solucan + kurulum + sabit maliyetler nasıl? Yaşadıkları ortam nasıl?
    Solucan masrafı 200k * 8 kuruştan 16k civarı para tutuyor, kurulumda çok maliyetli değil 3 5 arası değişir. Sabit maliyet ise sadece maması Yanmış gübre oda çok ucuza bulunuyor. Artı olarak çay posası verilebilir oda herhangi bir çayhane ile anlaşıp ücretsiz halloluyor zaten
    Circassian

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur. Millet birbirini öldürüyor o tür tezgahlar için. vergi yok elektrik yok su yok eleman masrafı yok cart yok curt yok. (veriyorlarsa belki bi işgaliye parası veriyorlardır belediyeye) en güzel işlek yere açıyorlar tezgahı sonra gelsin paralar. Gül işindede süper para var , 1 liraya alıyorsun 10 - 20 ne tuttursan
    ha bu arada tavuk pilavcılarda iyi kazanıyor..bizim semtte akşamları tezgahı benzinlik girişine koyan bir abi var..yeni kasa corollası var ilk çıktığında almıştı..3 5 liralık işler ama tutturunca yürüyorsun aynı şirket gibi.
    2000 A3 8L

vtechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende konuyu takippteyim. Abimde 30 40k liralık sermaye var ve yaşı gereği kimsenin ağız kokusunu çekemem kendi işimizi yapalım diyor.

Benim aklımda da ya Yaşadığım semptte kumrucu, ya amv de telefon kılıf standı yada göz karartıp halı saha açma mevzusu var.

aliexpress den alışveriş çokca yaptım 1dolara getirilen iphone kılıflarını en kötü yerde 20 liraya, 4 5 dolarlık kılıfların ışıklı mışıklı cancanlı isimli standlarda 70 80 liraya satıldığını defalarca gördüm. aynalı arka jelatin kırılmaz film vs vs vs çok ucuza toptan getirip 2miz dursak standda yürütürüz gibime geliyor. siz ne diyorsunuz sevgili tt üyeleri? girilirmi telefon kapak işine?
    Kutay AYHAN
    PASSWORD:JDM

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende konuyu takippteyim. Abimde 30 40k liralık sermaye var ve yaşı gereği kimsenin ağız kokusunu çekemem kendi işimizi yapalım diyor.

Benim aklımda da ya Yaşadığım semptte kumrucu, ya amv de telefon kılıf standı yada göz karartıp halı saha açma mevzusu var.

aliexpress den alışveriş çokca yaptım 1dolara getirilen iphone kılıflarını en kötü yerde 20 liraya, 4 5 dolarlık kılıfların ışıklı mışıklı cancanlı isimli standlarda 70 80 liraya satıldığını defalarca gördüm. aynalı arka jelatin kırılmaz film vs vs vs çok ucuza toptan getirip 2miz dursak standda yürütürüz gibime geliyor. siz ne diyorsunuz sevgili tt üyeleri? girilirmi telefon kapak işine?
    arkadaşım telefoncuda 2 ay çalıştı bunların toptancısını filan öğrendi giriş fiyatları 1 2 tl en pahalı şey 5 tl..uygun dükkan bulup girecekti çok güzel kar oranı var ama işlek yerde olmalısın..işlek yerde en önemli giderin kira olacak bir şekilde iş yapıyorlar..sonra 2.el telefon al sat başladı onlar..
    2000 A3 8L

vtechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım telefoncuda 2 ay çalıştı bunların toptancısını filan öğrendi giriş fiyatları 1 2 tl en pahalı şey 5 tl..uygun dükkan bulup girecekti çok güzel kar oranı var ama işlek yerde olmalısın..işlek yerde en önemli giderin kira olacak bir şekilde iş yapıyorlar..sonra 2.el telefon al sat başladı onlar..
    Olabilirliği var diyorsunuz yani, Zaten bu işe girersek AVM içindeki standlarda yapmayı düşünüyoruz.

Teşekkür ediyorum Yorumunuz için.
    Kutay AYHAN
    PASSWORD:JDM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gıda üzerine ne yapılır ? Butik pizzacı düşündüm, iyi bir muhitte ağırlıklı olarak paket servis olarak nasıl olur ? Cadde gibi bir yerde kiralar yüksek olacağından mesela biraz daha arka sokağa açıp 5 6 masa koyup ağırlıklı olarak paket servis yapılır mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)