fikir vercek olursam caddebostanta sahilde kumpir köfte ekmek midye dolma gibi atıştırmalıklara çok talep olcağını düşünüyorum..
fikir vercek olursam caddebostanta sahilde kumpir köfte ekmek midye dolma gibi atıştırmalıklara çok talep olcağını düşünüyorum..
Doğrudur. Millet birbirini öldürüyor o tür tezgahlar için. vergi yok elektrik yok su yok eleman masrafı yok cart yok curt yok. (veriyorlarsa belki bi işgaliye parası veriyorlardır belediyeye) en güzel işlek yere açıyorlar tezgahı sonra gelsin paralar. Gül işindede süper para var , 1 liraya alıyorsun 10 - 20 ne tuttursan![]()
Solucan masrafı 200k * 8 kuruştan 16k civarı para tutuyor, kurulumda çok maliyetli değil 3 5 arası değişir. Sabit maliyet ise sadece maması Yanmış gübre oda çok ucuza bulunuyor. Artı olarak çay posası verilebilir oda herhangi bir çayhane ile anlaşıp ücretsiz halloluyor zaten
Circassian
Bende konuyu takippteyim. Abimde 30 40k liralık sermaye var ve yaşı gereği kimsenin ağız kokusunu çekemem kendi işimizi yapalım diyor.
Benim aklımda da ya Yaşadığım semptte kumrucu, ya amv de telefon kılıf standı yada göz karartıp halı saha açma mevzusu var.
aliexpress den alışveriş çokca yaptım 1dolara getirilen iphone kılıflarını en kötü yerde 20 liraya, 4 5 dolarlık kılıfların ışıklı mışıklı cancanlı isimli standlarda 70 80 liraya satıldığını defalarca gördüm. aynalı arka jelatin kırılmaz film vs vs vs çok ucuza toptan getirip 2miz dursak standda yürütürüz gibime geliyor. siz ne diyorsunuz sevgili tt üyeleri? girilirmi telefon kapak işine?
Kutay AYHAN
PASSWORD:JDM
arkadaşım telefoncuda 2 ay çalıştı bunların toptancısını filan öğrendi giriş fiyatları 1 2 tl en pahalı şey 5 tl..uygun dükkan bulup girecekti çok güzel kar oranı var ama işlek yerde olmalısın..işlek yerde en önemli giderin kira olacak bir şekilde iş yapıyorlar..sonra 2.el telefon al sat başladı onlar..
2000 A3 8L
Gıda üzerine ne yapılır ? Butik pizzacı düşündüm, iyi bir muhitte ağırlıklı olarak paket servis olarak nasıl olur ? Cadde gibi bir yerde kiralar yüksek olacağından mesela biraz daha arka sokağa açıp 5 6 masa koyup ağırlıklı olarak paket servis yapılır mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)