accord alacaksan kesinlikle 94...gidip diğerini alma o integra gibi değil..bak ben alırım 94 ağlatırım sonra senişu birinci sayfadaki iki beyazı yanyana bi koy yeni kasa çok fena...
old is cool
kerem abi bursada bu kasa gri renkte gördüm birkaç kez farklı farklı gidişlerimde cok ilgimi cekti ve ufak dokunuslarla gayet sık bir görüntü yakalamıs sahibi.o aracı gördükten sonra sevdim ben bu kasaları araç hakkında cok bir bilgim yok ama ufak dokunuslarla güzel duruyor...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bu 91 den benım hanımın teyzesınde var.babasından kalmıs. 160 bınde nokta boya yok arabada servıs kayıtları tum km lerı ıcın var ve suan yatıyor arac. hatırası var dıye satmıyolar gormenız lazım bebek gıbı...
![]()
hadi hayırlı olsun
selçuk'un önerdiği kasanın hastasıyım ben de...![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Hayırlı olsun.
Konu açılmışken sormak istedim Bu 94-95 model accordların Kasa ve motor kodları nedir ?
Ayrıca coupe'sinin ayrı bir kasa kodu varmı ?
Edeple gelen, lütufla gider.
Hayırdır arabayı mı satıyorsun ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32083190/detay
Kerem abi hem PGM-FI değil hemde otomatik şanzıman başına belamı alcan abi neredeyse 1400kg ağrılığında bir araba parçası integradan daha zor bulunuyor E-Bay'de bile parça sayısı az
Aracın hatları küt olduğundan hoşuna gidiyor biliyorum ama bu araçlarda Dohc motor olupta 150hp olanlar var onlar iş yapar ama Türkiyede 2 tane var sanırım onlarda satılık değiller..ama Accord 2.2'si vardı Sahibinden'de 13000TL istiyordu satılmış sanırım alacaksan bari öyle birşey al Sıralı LPG atarsın![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Abi hayırlı olsun..Sen bunu varya acayıp yaparsın![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)