User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Acil DHL kargo'dan anlayan ?

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paket istanbul kargo işleme merkezinde görünüyor istanbul kargo işleme merkezinin yeri topkapıdaki yer mi ?

Sonunda ulaştık kargo işleme merkezine 5-6 tane ayrı ayrı numara verdiklerinden sonra paketimiz topkapıdaki yerdeymiş fakat gümrük muayenesi yapılıcakmış.gümrük muayenesinden sonra sizden alabilirmiyiz dedim hayır buradan alamazsınız dedi. Şimdi kime inanacağımı şaşırdım.

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim aslinda dedikleri dogru. asil prosedur geregi evine haber kagidi gelene kadar beklemen lazim.

Fakat gidip oraya biraz agiz yaparsan alabilirsin.
    5 ay once almanyadan arka tampon getirttim aracima; ayni senin durumun gibi elimde kagit falan olmadan gittim topkapiya, calisan bir cocuga rica minnet buldurdum tamponu ve aldim. biraz sans isi oldu ama oraya gidince daha farkli oluyor.

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim aslinda dedikleri dogru. asil prosedur geregi evine haber kagidi gelene kadar beklemen lazim.

Fakat gidip oraya biraz agiz yaparsan alabilirsin.
    5 ay once almanyadan arka tampon getirttim aracima; ayni senin durumun gibi elimde kagit falan olmadan gittim topkapiya, calisan bir cocuga rica minnet buldurdum tamponu ve aldim. biraz sans isi oldu ama oraya gidince daha farkli oluyor.
    Anladım Pazarteside elime ulaşmazsa eğer artık oraya gidip ortalığı bir birine katmanın vakti geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)