acar derken acar renault mu oluyor bu
acar derken acar renault mu oluyor bu
her markanın km olayı farklı oluyor demekkı![]()
sadece el parmak sürmeyle olsa keşke araba geliyor bakıyorsun el sür boya makinesi tut hiç bişiy yok ama iyice dikkatli bakıyorsun ön 2 çamurluk kaput panel farlar travers bile değişik e diyeceksin nasıl oluyor aynı renk boyasız çıkma parça takıyor diyorsun araba ORJİNAL!!!çok uyanık olmak gerekiyor hele hele boya makinası alıpta ben galericiyim araba alır satarım diyenlere böyle arabalar çok girerde çıkaramazlar içlerinden
![]()
Neler neler var dahaAraba bakarken düşük km olanlara bakmıyorum bile artık. Km si düşürülmüş (100 bin km) bir araç için ustaya sormuştum niye böyle yapıyorsunuz, yazık günah değil mi alıcı için diye. Usta da araba temiz kullanılmış, bakımlı. 100 bin km düşük araçlarla aynı kondisyonda ondan yaptım demişti.
ya biz bir araca bakmaya gittik adamın söylemi aynen şu kilometre düşürme işlemi yapılıyormuş albealara falan öyle duymuştum ama ben bilmiyorum hemen ardından kaputu açtık (hava filtresi var) ya bu ses nerden geliyo anlamadım arabanın bagaj kapagındaki macun çatlamış adam diyoki dün arkadaşıma vermiştim o yapmış herhalde daha neler neler![]()
hayatımda bitane düzgün galerici tanıdım, bi araba sorduk 140km yazıyo ama 200üstüdürde dedi, yardımcıda oldu, sonuç olarak ailemizin galericisi iboyu(burayada üye) 2haftada bi arayıp sesini duyarım adi bi insan oluk 40kere söz verip yeşilköye gelmesede...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)