eds nin bugüne kadar çektiği en guzel foto olmus...
bende TR logosuz eski plaka var dün bir otoparka girerken kameranın önünde plaka okuması için belirlenen yerde durdum sisler ve farlar açık bir türlü okuyamadısisleri kapatınca hemen açıdı bariyer
böyle yerlerde işime yarayabilir belki.
![]()
Yahu benim anlamadığım duble yol diye tabir edilen yolda hız sınırı toleransla 121km/h iken daha güvenli olan otobanda neden sınır toleransla 132km/h.
Bilen biriside Bolu tünelinde hakikaten kameralı radar var mı yok mu söylerse sevinirim.
Birde Ankara'daki kameralı radar sisteminde Bakırköy sahil yolundaki gibi iki kamera arası ölçüm yapılıyor mu? Ankara'da insan paranoyak gibi araç sürüyor, sürekli gözün göstergede ve kameralarda, acaba 70'i geçtim mi modundasın.
çıtayı yükseltmişiniz, %10-%30 arasından %30 üstüne çıkarmışınız :P
şaka bi yana, geçmiş olsun...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Onur artık sana bi ABONE kartı da yollarlar bi daha ki ceza ile
bu arada Engin'in iddiasına göre bizde bolu tünelinde 15.10 da radara girmiş olmalıyız ama gelen giden yok daha , ne kadar sürüyor gelmesi cezanın ?
Geçen ay 2 kere gittik geldik İstanbula 1.sinde Ankara ya gelirken "Bolu Doğu" tabelasını geçer geçmez siyah bi araba pusu kurmuştu 140 küsürle girmiştim 1 ay oldu makbuz felan gelmedi daha
Bu arada 130 TL çok ucuz.70 le gidilcek yolda 90 la gittim transitle 270TL kitlediler sağolsunlar![]()
Kurtköy Mehmetçik vakfı Opet'ten Ankara gişeler 2 saat 10 dk.![]()
Fazlası da var aslında..
Pistte şöyle foto çekmediniz valla
Harbiden ya
Saab olsaydı hatırlardı belki de
Hedef 260
Abi valla abone olsak da indirimli yazsalar keşkeTünelde şu ana kadar bana hiç yazmadılar abi ama yazdılarsa her an gelebilir. Ben 20sinde girdim,dün geldi..
Bu sefer gördüm arabayı, siyah Hyundai Accent..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Bu sefer hakkını vererek yemişsin cezayıGeçmiş olsun.
167 km ile 1. çevreyolunda yemiştim aynı cezadan üstüne bide bağladılar egzozdanBenden daha şanssız adam yoktur diye isyan ederken 5 dk sonra tuzağa 600rr düştü 160 km aynı ceza ehliyeti yokmuş onuda bağladılar halime şükrettim
Beterin beteri var şükretmek lazım
![]()
otobanda denk geldi banada orta şeritte duruyorlar sivil araç görmeniz imkansız hatta gördüğünüzde fren iç ah diyorsunuz.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)