149 km ıyı gıtmıssın abı dayamışın pedala :D
bunu gorunce aklıma hızlı ofkelı tokyo drıtteki bı kopyasını alabılırmıyım sahnesi geldi :D
Printable View
adana ve mersin girşindede var bunlardan ikiside siyah sümbül... pusuda bekliyorlar :D :D hele bu aralar iyice sıkıya bağlamışlar...
ceza 21 eylülde yazılmıs demekki gelmesi ortalama 1 ayı buluyor
tebliğ edilmesi 1 haftayı geçen cezalar geçersiz değilmiydi ? bu gece 4te Sakaryadan Ankaraya yola çıkıcam denk gelmem iyi oldu =)
geçmiş olsun radar cezası 130 sa ben razıyım 1-2 km sınırı geçtim diye sahil yolunda 360 lira döşediler bundan 4-5 ay önce:(
130 Lira için radara şöyle afilli bir şekilde girmek lazım yav...200 Km/h üstü filan :D
edit: Audi fenaalarda... Saab'ın duruşu da çok iyi :)
eger cezayı bulabilirsem bende eklerim eski bi cezaydı 214 girdim radara babam 2 gün bıdıbıdı yaptı ceza yeri kırklareli düz yolunda yedim üniversitede okurken derse yetişicem diye :)
Abi sınıf atlamıssın 149 dan 237 ye :D
audi maşallahlık gitmıs :)
İstanbul Samsun güzergahında 3/4 yol bitti, 10 tane radar vardı belki de bosuna duruyorlar. Cogu zaman 80 in üzerine çıkamadım. Hızı 200 e kadar dayandırılan yerlerde de radar yoktu :). Yanlış yerlerde pusu :) bosuna üşüyor polisler :)
güzel foto olmuş :)
Aynısı benim aklıma geldi..:D
bakalım iki gündür yollardayım istanbul eskişehir ısparta ve aynı şekilde geri dönüş yaptım inşallah banada kitlememişlerdir :D