Fotoğraf tam 90 lı yılların araba dergilerinden kesilmiş bir saab reklam fotosu gibi. :D
Printable View
Fotoğraf tam 90 lı yılların araba dergilerinden kesilmiş bir saab reklam fotosu gibi. :D
en iyisi radar tespit cihazı.. spectrum özelligi olanlardan.. kendini gizleyebiliyorlar.. perşembe ankaraya gittim geldim .. cihaz sayesinde 3 radardan kurtardık.. hatta ankaraya girişte durdurdular kaçakcılıkla mücadele ekipleri arama yaptı panikten cihazı sökemedim.. ama farketmediler :D
GÜNCEL.. :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37738504_n.jpg
bu da yeni çeşit heralde..
4 yıldır her ay tapagaz gider gelirim , Allaha şükür ist.ank. arası hiç radar yemedim.Son durum nedir?varmı şuan bilinen sabit-gezici vss?
Bolu'da makbuzaları yazan memurun yazısı çok düzgünmüş ya (ilk iki ceza makbuzu, imzalar aynı ;) ), oturduğu yerden masa başında yazıldığı her halinden belli maaşallah.
bolu tünelinde beyaz clio gezici radar :)
bi keresinde merivada headers 51mm borular son susturucu vardı 100-110 gidiyorum beyaz bi clio arkama geldi dedim eyvah hız ölçmeye çalışıyor felan yavaşlıyorum oda yavaşlıyor en son tünel'e girdik yanıma geldi 70 felan hızım camı açtı biraz gazlada sesini duyalım dedi tünelde gazla gazla sonra yanıma gelip teşekkür etti 1-2 ay sonrada belgesi geldi :D
Bolu yolunda 160 km yakalandık 180den anca düşebildik. Ters çevrilmiş siyah bi araç duruyor refüjde. Anlamadığım bana foto yollamadılar
ben bi kere sapancada seyyar radara denk gelmiştim merak edip yan yana gitmeye başlayınca adam kızmıştı eliyle geç git işareti yapmıştı arkadan yazar diye geçmemiştim arkasına girmiştim bi süre öyle gittikten snra eliyle 'geç geç' işareti yaptı öyle geçtim hala da gelmedi bişi :D
Senelerdir sapancaya gidip gelirim sürekli,yapıştıra yapıştıra gidip geliyorum 1kere ceza gelmedi.
bu radar tam olarak nerde acaba?
Adapazarı - düzce yada düzce-kaynaslı arası olması lazım sol şerit ile bariyer arası ceplerde konuslanan albealar yapıyor bu işi bikaç defa denk geldim farkedip yavaslamıstım.
hemşerim sen uçakla gelip istanbulda araba kiralasana :) daha uyguna mâl edersin :) sanrım bu konuda 3-4 radar cezası var.
geçmiş olsun bu fotoya oyum 1 diğer foto favorimdi.