Uzun bir konu bile okurken hemen time out oluyoruz. Bunun bu kadar kısılması şartmı. Biraz daha makul birşey olsun bu değer. 10 dk yada 15 dk gibi.
Site Bilgiler kısmını aradım göremedim. Şimdi buldum mümkünse oraya taşınsın.
Uzun bir konu bile okurken hemen time out oluyoruz. Bunun bu kadar kısılması şartmı. Biraz daha makul birşey olsun bu değer. 10 dk yada 15 dk gibi.
Site Bilgiler kısmını aradım göremedim. Şimdi buldum mümkünse oraya taşınsın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz kopma yasanmaz ben hiç kopmuyorum bazen oyuna dalıyorum 2-3 saat site arka planda acık kalıyor ama yinede kopma olmuyor..
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
evet özgün el at bunada herşeye el atıosun![]()
suan biraz yapılandırma aşamasındayım yeni planlarım var 1 hafta içinde hemen yapabiirim isterseniz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
yoo ben yazdım sadece forum üstünde yoğunlaştığımdan dolayı php lerde yanlış olsun istemem![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bence uzun süreli kukiler güvenlik ihlali yaratabilir ama siz bilirsiniz tabi
Built to fall....
Beni hatırla seçeneğini elbette biliyorum ama kullanmak istemiyorum.
Kullanıcı açısından bir ihlal olabilir. Ki düşük ihtimal ve önemli birşey değil. Ayrıca arama sonuçları açısındanda her arama sorgusunun süresi artarsa sevinirim. Yenimesajlara tıklayınca maks 20 sayfa arama çıkıyor. Ben 20inci sayfaya gelene kadar sorgum iptal oluyor. Tekrar açmak durumunda kalıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)