Maşallahı var araçın ama bence modeline göre parası biraz uçuk bu belli hastalık işi olmuş bence TR'dede vardır bunun gibi makinalar![]()
Maşallahı var araçın ama bence modeline göre parası biraz uçuk bu belli hastalık işi olmuş bence TR'dede vardır bunun gibi makinalar![]()
TR de bole arac bulmak zor yollar hawa kosulları ınsanlarımz vs vs![]()
eray abi gibi bi bmw cinin böyle bi araba yapmamasına şaşıyorum adam hala ekeyi bırakamadı ekede onu bırakamadı zaten![]()
allah hepimize böyle bi e30 nasip etsin![]()
Valla Türkiye'de bunu yapmak, yürütmek pahalı. PArça pahalı, tedarik sıkıntılı vs vs vs.
Sonuçta bu resimler nereden bilmiyorum ama "amiyane tabirle" BMW dediğin araba Alman Tofaş'ı sonunda.
Bizde de kuş serisi için gırla parça var. Yaparsın bir şahini "çaça" olur biter.
Ya arkadaş bu bir örnek sadece ama yazın Almanyadan gelen otomobillere bakın yaşına göre e36'lar falan çok temiz. E düşünün bunlar başka fabrikadamı üretiliyor da bukadar dayanıklı oluyor.Biraz kişinin otomobile bakmasının dışında bence tamamen ülkenin kendi servisi ve işçiliği gibi bir çok neden var. Yurt dışında servis, hakikaten tam bir servis arabayı fabrikadan çıkmış gibi yapıyor. Birde ülkemizdeki servis işçiliklerine bakın pahalı olmasını geçtim birde yaptıkları işte hayır yok. Kaporta-boya işi rezalet ötesi ya renk tutturamazlar yada yüzeyi portakal kabuğu kıvamında boyayıp bırakırlar. Bence sorun biraz da maalesef ustalarımızda+ araç sahiplerinde. Ha çok kaliteli ustalarımızda var ama zaten onlar bilinen ve servis dışında tercih ettiklerimiz...
Fotograflar slovenyadan.
Alman Tofas`imi![]()
Biraz komik bir yorum olmus,kaldiki Tofas grubuyla dalga gecmek degil amacim ama ben turkiyede cIncIk gibi hani boyle cizgisi durusu fabrikadan ilkgunku cikmis gibi TOFASta gormedimki..Biraz ulkeyle alakali galiba,usta,parca,para iliskisi degilde,kisi diyelim.Gorende almanyada e30un yada alman tofasinin parcalari ucuz sanicak.
- K -
________
Dr.Ecu
Bu piyasada değilim abi,ama fiyatı 1991model bi bmw için çok yüksek geldi evet çok temiz bi araç 0 gibi ama km194000 buda az bi km değil bugünün parası ile 45bin istiyo bana parası çok geldi hele yabancı ülke için inanın bu para o araça çoksonuçta sahibi çok temiz bakmış evet ama hastalık diye bukadar temiz bakılmış bana göre bmw olmasa bile hastalık olan bi çok bu güzellikte TR'de araçlarımız var o parayı ben daha güzel bi araçla değerlendiririm .size kısaca bi örnek vereyim 2008 model bmw5.25D full+full bi akrabam Almanyadan 17.000€ aldı fransaya geldi o araçı 22.000€ ve fransada çok çok iyiye saattı ama araça xenon,Navigasyon,jant,filim,chip vb. gibi şeyler yükledi araç gerçekten çok iyi oldu sonra beğenen biri iyi para verince sattı onun için yurt dışı için bu araça bu fiyat çok! saygılar
![]()
y.disinda KM`den ote bakim onemlidir,turkiye gibi hickimse km dusurmez..
autoscout24.de
avto.net
auti.hr
bircok 250K Km-de ve fazlasinda arac gormek mumkun,gelir duzeyi vs herseyi etkiler..Turkiyede ah vergiler vs az olsa,bide gumrukler acik olsa(en azindan 7~10 yasa kadar) neler neler gorulurde ...pehhh...![]()
- K -
________
Dr.Ecu
evet abi buna katılıyorum! bizim gibi hastalar bence araçların daha çok kıymetını bılıyoruz.Orda hem araç ucuz,,hem parça ucuz heleki bmw için inan ol [sen,ben] gibi araçlarını düşünen türkler yurt dışında olsa daha güzelini toplarızkeşke gümrük kapısı ucuz olsa getirebilsek böle araçlar
saygılar.
Antalyada var bir adet. Beyaz 4 silindirli bir m3. Kolleksiyoncudan alındı. Strec filmleri yeni söküldü aracın...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
O araçları almanya yerine bizim ülkemiz üretiyor olmuş olsaydı eminimki en az bunlar kadar saklanıp bakılmışı sayı olarak fazla olurdu...
Zaten ülkemizde kaç tane varki direk e30 m3.Yani bu durumda bukadar temiz kalma oranıda bir okadar düşüyor.
Ama halen garajda saklanmışlar mevcut ülkemizde meraklılarında bunuda net ortamında karşımıza çıkması imkansız gibi bişey...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)