Ozaman benim işim yaşHiç alakam yok yani olmadı bilişim ve ya bilgisayarla...Üniversitede Almanca Mütercim Tercümanalık okudum çünkü...Panik oldum şimdi sizler böyle söyleyince...
Ozaman benim işim yaşHiç alakam yok yani olmadı bilişim ve ya bilgisayarla...Üniversitede Almanca Mütercim Tercümanalık okudum çünkü...Panik oldum şimdi sizler böyle söyleyince...
Evet biraz altyapı şart en azından benim bölümüm ve yazılım için.Ama grafik tasarım bölümü hakkında hiç bi bilgim yok.
Yanlış yönlendirmek istemem fakat bilişim de altyapınız yoksa özellikle yazılım ve sistem'e hiç bulaşmayın derim. Amaç mesleki bir kariyerse tek bir dalda yoğunlaşın derim. Kariyer paketi ile tüm dallarda başarı yakalamak biraz zordur. Fakat amaç zaman geçirmek, sosyalite ya da hobi ise keyif alacağınız dalları seçmenizi öneririm. 3d grafik tasarım yada ingilizce buna bir örnek olabilir.
derslerinizi merak ediyorum diyip derse girmeyi deneyebilirsiniz mesela, yada öğrencilerle görüşebilirsiniz diye düşünüyorum
arkadaş doğru sölemiş sıfırdan başlayıp farklı alanlarda başarı sağlamak zor olsa gerek.. ama hobi, kafa dağıtmak amaçlı gidebilirsiniz tabiki o konuda gayet iyi gelir size![]()
Zamanında bende sistem eğitimi almıştım bir hevesle başlarda zevkliydi sonra sıkılmaya başlayınca zorlamadımBence günümüzde sistem eğitimi almış her kişi hakkını alarak çalışmıyor maalesef.Sistem uzmanı bir arkadaşım isim yapmış hatrı sayılır bir firmaya yıllarını verdi ama halen çok komik rakamlara çalışıyor ve artık sistem tarafinı bırakıp satışa yönelmeyi düşünüyor.
Yaptım bi çılgınlık 2 yıllık Kariyer Eğitimi Programına yazıldım...Allah utandırmasın diyorum...
Kadıköy şubesine yazıldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)