pes'te master lig yaparken pc'de S.beyli çıtırdan sallandı ama sorun yok maçı aldım. :D
Printable View
pes'te master lig yaparken pc'de S.beyli çıtırdan sallandı ama sorun yok maçı aldım. :D
Gece 5.8 6.3 arasında deprem olacak diye söylentiler yayılmıs, Ahmet Mete Isıkara falan diyormus güya.
Serefsizler isleri gücleri galeyana getirmek.
Seneler önce parkta yatmıstık, böyle bikac mal yüzünden böceklerle uyumustuk :D
allah korusu deprem olursa bina hıc sağlam değil gibi geliyor bana. sağda aynı hızada bina var yaslarız artık :)
inş yarına son mesajı buydu fln diye bi durum olmaz :)
17 agustos depremini yasamis birisi olarak Allah kimseye böyle acilar göstermesin.
Elifnaz Koraş Marmara Denizinde olan 4.4 Şiddetindeki deprem Tüm İstanbul'u 6 saniye boyunca salladı.Ahmet Mete Işıkara'nın yaptığı açıklamaya göre aynı deprem tahmini 5.8 - 6.3 arasında gece saatlerinde tekrarlanacaktır.Tüm halkımızın dikkatli olması rica olunur...
ben bu gece arabada uyurum arkadaş
Serhat Yaman Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanımanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara:
"Depremi Çengelköy'deki evimde hissettim. Öncü deprem kavramı çok doğru bir kavram değil. Çünkü böyle olduğu zaman depremin de saatini bilmek ve bildirmek zorundasınız. Korkulacak bir durum yok.
:D
inş... arkası gelmez
meetin mi olsa ne yapsak dışarda olsak evde o korkuyu yaşamayalım Allah korusun..
Geçmiş olsun...Bursa'da bizde hissetmedik.
Bence korkulcak endişe edilcek bisey yok.Yaklasık 2 ay önce Bursa'dada bu derece bir deprem olmustu,buraya konuyu ben acmıstım falan..Duvarlar tavan catırdadı resmen dolap üzerime düşcek sandım o dereceydi ama ne akşamında nede ertesi gün hiçbirsey olmadı...
Zamanında 5-6 şiddetinde bir deprem olmustu adam o panikle korkuyla evdekileri düşünemeyip arkasına bile bakmadan 1.katın camından atlıyor kolunu bacagını kırıyor ama evdekiler sapasaglam cıkıyor...
Kader alınyazısı yani bu...
yıllar sonra çok garip geldi :) yine boğazımda bişeyler düğümlendi..
Allah korusun hepimizi..
Deprem...Coming Soon:rolleyes: