Eski sevgilinle bimde karşılaşmış gibi konuştun benide duygulandırdın şimdi :D
Printable View
Allah daha byuk depremlerden korusun tuzlada bayagi hissedildi.
hiçbirşey hissetmedim
allah beterinden korusun arkadaşlar.umarım maddi manevi kayıp yoktur... herkesae geçmiş olsun...
geçmiş olsun beyler.
hadi iyi geceler hakkınızı helal edin sizi tanımak güzeldi 2012 yi bile göremicez gibi kısmet :(
depo nun yerini değiştim haritayıda beykoz un ortasındaki koz ağacının kuzeyine doğru 50 adım ilerledikten sonra saat 2 yönünde e30 adım atıp bir sıfır çiziceksin çizdiğin sıfırın ortasını kaz haritayı cıkar osana göstercek yolu selametle genç padowan
sağol ustam
çizdiğin 8li yolda ilerlemeye çalışıcam
tirstimlan noldusumu var,halada tirsiyorum orasi ayri:D ulan birinizde demiyosunuzki kardesim tek kaliyo korkmusmudur ihtiyaci varmidir..pehhh...
korkmadim demedim abi zaten,iceriye dogru micmayi birkez daha ogrendim diyorum,tirstim diyorum,hala tirsiyorum diyorum abii:D
olum yaticak arabamda yok biriniz arabanizi verin bari:D
lan benide al arabana valla tirsyiorum:D
ulan simdi baktimda attigim su postlara makara yapiyomusum gibi gozukmuste,bildigin tirsiyorum...
Abdestini al, 2 dua oku birsey olmaz ;)
hacı gizli formulü niye açıkladın şimdi hani cennete biz gidicektik sadece
eyüpteyiz iyi salladı..insanın tadı tuzu kaçıyor.
8de ucaga bındım depremı kacırdım sımdı duyuyorum deprem olmus dıe ama kucukmus bısey olmaması sevıdnırıcı..
Yorumlar kopardı benı :D kımı yusuf yusuf kımı dunya umrunda degıl :D:D Allah beterınden saklasın arkadaslar ...