Ya içim kaldırmıyor böyle şeyleri..Belki klasik cümle olucak ama karşı tarafta acısı bol bol çıkar umarım.
Ya içim kaldırmıyor böyle şeyleri..Belki klasik cümle olucak ama karşı tarafta acısı bol bol çıkar umarım.
bu günler çoook saçma
ne yani hayvanları senede bir gün hatırlanacak
onlara yapılan eziyetler bir gün gündeme gelecek
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Ben mustu ve erayi besleme karari almistim ama butcem yetismedi bakamadim sokaa saldim bole oldar acaba sokaa salarak insanlik alemine kotuluknu yaptim her hayvanlar gununde vicdanim sizliyo sizlerle paylasmak istedim
Saka bi yana hayvan sevgisi cok ayri bisi ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hayvanlar gununun bır dıger guzel yanı mamalarda ındırım
%50 ındırımle love dog aldım 12 kg,sonradan haberım oldu mıllet hupletmıs
Bugün migrosları soyup soğana çevirmişler.Aynı şekilde bizde yaptık.Yavrucaklar değişik mama yesin.Gaza geldim dağıttım tüm mahalledeki kedilere hepsinin karnı tok
![]()
sadece bugunle kalmasa daha iyi olur ama malesef insanlar birbirlerine yada kendilerine bile deger vermez iken bu hayal sanırım
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yaw o değil de dün iki tane sokak köpeği bir sokak kedisine gözlerimin önünde bir daldı. Tamam dedim kurtuluşu yok arabadan atladım köpekleri kovalayacağım derken o kedi alttan girdi üstten çıktı resmen bir şövalye edası ile onlarla kapıştı ve bir şekilde kaçtı gitti. Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu. Hayvan öyle bir can mücadelesi verdi ki yemin ediyorum takdir ettim.
Bazen hanıma kızıyorum aldırdı bana kediyi şimdi artık sokakta kedi görsem ya mama alıyorum ya seviyorum. Nalet olsun içimdeki sokak kedisi sevgisine
Hayvanları seviyoruz.
kedi ve köpeklerimin 1 senelik mama stoğunu yaptım,migros sağolsun![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)