User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Cancan oto hakkında

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cello kro olmasın
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cello tip ne kanka
    canım Angara'ya özeldir bu tipler. Tam adı ''cello bello'' dur . buraya bir gelsen hemen gösterebilirim bu tipleri sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım Angara'ya özeldir bu tipler. Tam adı ''cello bello'' dur . buraya bir gelsen hemen gösterebilirim bu tipleri sana
    süper bir tabirdir ya Cello Bello.. italyada yaşamış klasik müzik üstadının ismine benzer

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1500 dooru sölüyon
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende hic alısveris yapmam orasıyla, arada sırada bazen bakıp cıkarım o kadar...

bir iki fiyat sormustum, bana pahalı gelmisti, ucuzunu bulmustum daha sonra...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cancan bms nin sokağının başındaki yer dimi köşe başında
    Aynen orası abi köşe başı..

--

Zamanında simota carbon ve krank filtresi almıştım, 3-4 ay önce de esnek boru aldım gereken indirimi yaptılar..Babamın oğlu değiller ama geri verip uygununu istesiniz adamlar verirler..Dükkan işletiyolar tabiki ürünün kendi sitesindekinden daha fazla fiyat çekiceklerdir Sinirlenicek sıkılıcak dert değil boşverin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkaç defa internet üzeri alışveriş yaptık bir sıkıntı yaşamadık geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen orası abi köşe başı..

--

Zamanında simota carbon ve krank filtresi almıştım, 3-4 ay önce de esnek boru aldım gereken indirimi yaptılar..Babamın oğlu değiller ama geri verip uygununu istesiniz adamlar verirler..Dükkan işletiyolar tabiki ürünün kendi sitesindekinden daha fazla fiyat çekiceklerdir Sinirlenicek sıkılıcak dert değil boşverin
    dün gittim gitmeden önce aradım tamam abi getir değişelim falan da filan da dediler gittim :S mırın kırın ettiler yrn gel kesin değişelim falan dediler. sinirlendim bende bastım hilminin yanına gittim hilmi 2 günlük filtremi aldı üzerine biraz para verdim 2.0 araç için olan güzel bir filtre werdi saolsun. bidaha cancan'la kesinlikle alışveriş yapmam... bu bir ders oldu
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün ankara daydım eskişehir yolunda bir avm vardı (çok varda) yanlış hatırlamıyorsam cepa oranın -3 katında küçük bir yerleri var cancan diye sanırım aynı candan görmüşken uğradım
    gençten bir çocuk birde orta yaşlarda 2 kişilerdi biraz içeriyi gezdim birazda bilgi alayım diye fakat "çok soğuk, isteksiz, bir çek git" der gibi tavırları vardı markası bile olmaya bir eksoza 220 tl montajsız dediler aynı eksozu arkadaş 175 tl ye eksozcuda taktırdı
    bilmem ama bana soğuk geldiler anladığım kadarıyla sadece net üzerinden satış yapan bir yer gibi ve mağazayıda maksat adres belli olsun insanlarda güven oluşsun diye açılmış bir yer gibi geldi

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolmuşçulardan ihya oldu cancan adamlar cepada dükkan tutacak kıvama geldi...avm olduğu için kuru kalabalık olarak nitelendiriyor olabilirler...sadece sorup almayan kitle olarak gördükleri için yılmış olabilirler...o yüzdende fazla ilgilenmemiştirler benim düşüncem...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3/4 yıl öncesine kadar fiyatlar oldukça uygundu. Sonradan işler tıkırında gidince doğal olarak bu durumdalar. Ben yıllardır uğramıyorum.
    Bunun yerine ostimde felan büyük depolar var normalde dışlarında tabela vs.. yoktur ama perakende satışın dışında da gelene satış yapıyorlar... Oto aksesuarcılardan da daha uygun bulunabiliyor bazı şeyler...
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaşmazdaki büyük binasına gitmiştim bende..çoğu yerde 70-80 lira olan şeye 150 diyince eyvallah dedim çıktım..
    Müşteriye ihtiyaçları yokmuş gibi tavır içerisindeler malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap

Değerli Müşterimiz,

Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
    Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
    Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
    Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
    Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..

Müşteri Hizmetleri

www.jsvracing.com

From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
    Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
    To: info@jsvracing.com
    Subject: şikayet

Merhabalar.
    Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.

Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.
    Rs Racing Garage

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamdaki ss eksozun çıkışlarını beğenmediğim için uç almıştım ordan.. paslanmayandan weriim abi vs. die normallerden 2 kat pahalısını werdi bana.. eski arabamdanda biliorum paslanma zamanını bu uçların.. daha erken paslandı bu paslanmicak olan walla geçerken uğradım söyledim tabi ki hatırlamadılar..

cancan düzgün bi yer değil finspeed arabamın iç trimlerini 120tl gibi bişeye kaplarız dedi mesela, bunlar 250 dedi.. kime ne sokarsam mantığı adamlarınki..

buarada böyle incik cincik malzemeler için köşem oto iyidir.. cancanda 35 40 dedikleri filtre orda 15lira

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap

Değerli Müşterimiz,

Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
    Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
    Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
    Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
    Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..

Müşteri Hizmetleri

www.jsvracing.com

From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
    Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
    To: info@jsvracing.com
    Subject: şikayet

Merhabalar.
    Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.

Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.

Sorun zaten Yusuf Bey de onu değiştirmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten oraya uğrayacağımı da sanmıyorum kışlık bakım seti sanki kaç para bana kışlık lastik werseler tmm diicem de onda bile sahtekarlık olur..
    Rs Racing Garage

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cancan dan pek alışveriş yapmayın derim fena gecirir
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kışlık bakım setımız antifrizli cam suyu
    bıraksınlar bunları ya mıllete tak sonrada gel abı soyle boyle de kapıdan ıcerı gırdıgınde akılları nerdeydı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)