cello kro olmasın![]()
bende hic alısveris yapmam orasıyla, arada sırada bazen bakıp cıkarım o kadar...
bir iki fiyat sormustum, bana pahalı gelmisti, ucuzunu bulmustum daha sonra...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Aynen orası abi köşe başı..
--
Zamanında simota carbon ve krank filtresi almıştım, 3-4 ay önce de esnek boru aldım gereken indirimi yaptılar..Babamın oğlu değiller ama geri verip uygununu istesiniz adamlar verirler..Dükkan işletiyolar tabiki ürünün kendi sitesindekinden daha fazla fiyat çekiceklerdirSinirlenicek sıkılıcak dert değil boşverin
![]()
birkaç defa internet üzeri alışveriş yaptık bir sıkıntı yaşamadık geçmiş olsun
dün gittim gitmeden önce aradım tamam abi getir değişelim falan da filan da dediler gittim :S mırın kırın ettiler yrn gel kesin değişelim falan dediler. sinirlendim bende bastım hilminin yanına gittimhilmi 2 günlük filtremi aldı üzerine biraz para verdim 2.0 araç için olan güzel bir filtre werdi saolsun. bidaha cancan'la kesinlikle alışveriş yapmam... bu bir ders oldu
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
dün ankara daydım eskişehir yolunda bir avm vardı (çok varda) yanlış hatırlamıyorsam cepa oranın -3 katında küçük bir yerleri var cancan diye sanırım aynı candan görmüşken uğradım
gençten bir çocuk birde orta yaşlarda 2 kişilerdi biraz içeriyi gezdim birazda bilgi alayım diye fakat "çok soğuk, isteksiz, bir çek git" der gibi tavırları vardı markası bile olmaya bir eksoza 220 tl montajsız dediler aynı eksozu arkadaş 175 tl ye eksozcuda taktırdı
bilmem ama bana soğuk geldiler anladığım kadarıyla sadece net üzerinden satış yapan bir yer gibi ve mağazayıda maksat adres belli olsun insanlarda güven oluşsun diye açılmış bir yer gibi geldi
3/4 yıl öncesine kadar fiyatlar oldukça uygundu. Sonradan işler tıkırında gidince doğal olarak bu durumdalar. Ben yıllardır uğramıyorum.
Bunun yerine ostimde felan büyük depolar var normalde dışlarında tabela vs.. yoktur ama perakende satışın dışında da gelene satış yapıyorlar... Oto aksesuarcılardan da daha uygun bulunabiliyor bazı şeyler...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Şaşmazdaki büyük binasına gitmiştim bende..çoğu yerde 70-80 lira olan şeye 150 diyince eyvallah dedim çıktım..
Müşteriye ihtiyaçları yokmuş gibi tavır içerisindeler malesef
Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap
Değerli Müşterimiz,
Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.
Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
Müşteri Hizmetleri
www.jsvracing.com
From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
To: info@jsvracing.com
Subject: şikayet
Merhabalar.
Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.
Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.
Rs Racing Garage
arabamdaki ss eksozun çıkışlarını beğenmediğim için uç almıştım ordan.. paslanmayandan weriim abi vs. die normallerden 2 kat pahalısını werdi bana.. eski arabamdanda biliorum paslanma zamanını bu uçların.. daha erken paslandı bu paslanmicak olan wallageçerken uğradım söyledim tabi ki hatırlamadılar..
cancan düzgün bi yer değil finspeed arabamın iç trimlerini 120tl gibi bişeye kaplarız dedi mesela, bunlar 250 dedi.. kime ne sokarsam mantığı adamlarınki..
buarada böyle incik cincik malzemeler için köşem oto iyidir.. cancanda 35 40 dedikleri filtre orda 15lira![]()
zaten oraya uğrayacağımı da sanmıyorum kışlık bakım seti sanki kaç parabana kışlık lastik werseler tmm diicem de
onda bile sahtekarlık
olur..
Rs Racing Garage
kışlık bakım setımız antifrizli cam suyu
bıraksınlar bunları ya mıllete tak sonrada gel abı soyle boyle de kapıdan ıcerı gırdıgınde akılları nerdeydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)