O serefsiz insallah olmezde bir daha duzelmeyecek sekilde sakat kalir.....Yasadigi her dakika burnundan gelsin itin...
O serefsiz insallah olmezde bir daha duzelmeyecek sekilde sakat kalir.....Yasadigi her dakika burnundan gelsin itin...
Kansız seresfsız ya amacı neydı acaba hıc gunahı olmayan ınsanlara neler yaptı gırıstekı adamın sucu ne bu sızınde abınız babanız amcanız olabılır bu nasıl bısey ya harbıden yazık ne gunlere kaldık !!
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
böylesini asacaksın başka türlü adam olmaz bu hayvanlar![]()
eli bıcaklı şahış duyduguma göre kadın satıyormuş..muhtarda jandarmaya doğal olarak şikayet etmiş o yüzden oluşmuş olay..ilk kapıdaki abimizin şah damarı kesilmiş ama dikmişler hastanede şu anda durumu iyi muhtarın karnında iki tane sırtında bir tane bir tanede kafasında var bıcak darbesi onun durumuda iyi diğer market çalışanınında durumu iyimiş..saldırganın ise belden aşağısı felç olmuş bundan sonra büyük ihtimal tutmicakmış belden aşağısı..
oha aldı pırasayı eline artık seyredip seyredip ah çeker 45 sn. yede hayatımı kararttım felç oldum diye.
çok iyi olmuş çok da güzel olmuş , haketmiş şerefszi,iyiki ölmemiş, sürünsün işte böyle, allahın sopası yok ki gözüne soksun
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
İnsan ne diyeceğini bilmiyor ne şerefsizler var şu ülkede
mermi neresinden girmiş felc kalmış? yüzüm güldü felç kaldığını duyuncadedemi bu sebepten kaybettik kadın satıcılarından mafya bozuntusu pavyonculardan.şimdi bunların hergün ızdırap çekmesi kadar beni mutlu eden başka bişey yok
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
oha :s :s bu ne ya.
şerefsiz. bitarafına sokacaksın o bıçağı.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Son dakkada kapidan cikan birisi var, kaderde bu olsa gerek
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
saldırgana iki el ateş edilmiş zaten ilki ayağına isabet ediyor ikincisi omuriliğine isabet ediyor kurşunun
iyi olmuş o.ç na.. yaşamasına üzüldüm açıkcası geberip gitseymiş.
çok belli ki önce hapı atmış sonra spartacus izlemiş yoksa nerde öyle boyun kesme hareketleri falan. piçe bak sen ya sinir oldum
Katılıyorum tüm yazılanlara. Bende büyük bi oh çektim iliklerim rahatladı.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Birinin felç olmasına ilk defa inanılmaz seviniyorum.İlahı adalet budur ohhh![]()
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)