Anıl tek markada yoğunlaşma, Astra gsi, Civic si ?
görkem yazmış zaten yazıcağını 2 araçta gerçekten çok iyi,clio hakkında konuşmak gerekirse
3 sene 1.6 sporta bındım ve 3 sene beni hiç utandırmadı sadece yağ ve su ile 3 sene dile kolay bindim ve beni tanıyanlar bılır limitlerini çok zorlarım eğer duzgun bır araba alırsan (bu 2 araçtan birini)başın ağrımadan adam gıbı bınersın ama bıraz ucuza kaçıyım dersen çok uğraşırsın çok parçalanırsın,satmaya kalktığında biraz zorlanırsın alıcısı pek yoktur anlıyacağın kupon bir araçtır ama o paralarada bınebileceğin en iyi en hızlı 1.6 dır![]()
Kesinlikle k4m motor 1milyon üretimini geçti
başarısına ıspattır bu zaten ekonomiktir masrafsızdır gidişi ve sesi de güzeldir....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Denemesi sana 30 tl ye patlar. ışık yanarken 30 tl alırsın beraber gezeriz 130 km de tekrar ışık yakar. her hafta bu şekilde devam eder taaaa şubat ayından beri kullanıyorum hep böyle gidiyornormal kullanım 3000 deviri geçme bu kadar yakıyor.
yani benzin 3.660 tl düşünürsek 30tl / 3.660= 8.1 lt eder
8.1 lt ile 130 km yaparsa kolay bi hesapla 100 km de kaç lt yaktığı hesaplanabilir. yani 8.1x100/130= 6.2 yapar
şehir içinde 50-60 km süratlerde hiç zorlanmadan 5. vitesle bile gidebilir şanzumanı kısadır.
Özgür bunların sunroof ları sonradan açmalardan hiç farklı değil. sürekli ray ve ayak kırılması sorunu ile karşılaşıyorsun. motoru hiç bozulmuyor ama aracın esnemelerinden sebep kırılmalar oluyor kapalıyken çok ses yapar nadiren su alma sorunuda yapar.
Onlarca sunrooflu clio sattım kesin çözümü yok. komple değişen sunroofluda bile 1-2 ay sonra başlıyor surunlar.
Hayrlısı olsun..
Sunroof'u bozulsa da benmki gibi(benimki istisnai bozuldu tabi) yüksek süratte ses de yapsa gene de sunrooflu almanı öneririm tadı ayrı..Hatta biraz daha koyup makyajlı tercih edersen araç biraz daha göze hitap eder hale geliyor ve daha modern duruyor..
Gayet güzel araçtır, tavsiye ederim...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Sag kapısının degişmiş olması biraz kafamı bulandırıyor
Triger kayışı 60000 de falan olan bir araç niye degişiyor onuda anlamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)