http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32215359/detay bu araç hakkında bana yardımcı olurmusunuz
Alamazsın öyle bir gti yok.Adam gibi paraya adam gibi araba.Sizin gibi 10 11 liralık 106 kovalayanlar yüzünden böyle ztn 106 ortamı.K. bakma ama sölemiyim diyip duruyorum dünden beri sende konuyla alakasız biçimde yazıp çiziyorsun.
Ben ayda 2000 km yapıyorum bunun hepsinide 106 ile yapıyorum.Gazlamıyorsan 1.4 civic'ine bin ne güzel kimse altına zorla 106 vermedi senin.Kimseye 106 alıcağıma civic alırım demene gerek yok.Alırsın iyide bunu sen yaparsın konu ile ne alakası var Allah aşkına.Biz mal mıyız 1.4 Civic'in 106 dan az yakıcağını bilmiyor muyuz?Yani karşılaştırdığın 2 araca bak gülünç
Ya 106 yı sevmeye bilirsiniz.Gel ben sana benim arabamı tanıtıyım bin gezelim getir Vti'ıda yanına yol tutuşu frenajı gidişi açısından karşılaştıralım.Vti fiyatı adam gibisi 22 benim arabamın 15 16 orjinal olarak.Kaporta boyası adam gibi kaç civic var orj?Yok alayı ya nerdeyse komple boyalı yada bitik boyaları kaporta desen ip ince saç. Benim aracım orj. Frenlerim 0 ladım orj parçalarıyla gel vti ıda orj leriyle yapalım aynı km de yanyana fren basalım bakalım işler nasıl olcak.yada gel aynı hızla viraja girelim orj sistemlerimizle.He şunuda unutmayalım sen 450 500 bin yaklarken ben 300 bineri yakıcam.Modifiye etmeye gelince sen yol tutuşuna frenlerine birde benim gibi yürümek için motoruna gir al sana 5 lira.ben ise 1.5 liraya işimi bitiririm aynı ayarda.Al sana Civic ben bunları bilmeme rağmen kimsenin civic'ine arabasına laf etmem.Ben Si'da vti'da sahibi oldum.Sen 106 yı ne kadar biliyorsun?.Sizde nedir bu 106 sorunu sevmiyorsanız zorla bindiren yok.
Şimdi ben suçlu olurum bozulursunuz.Ama madem laf ediyorsunuz alın bende konuştum
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
herkesin malı kendine kardeşim, isteyen istediği fiyatı yazmakda özgür, her kör topalın bi alıcısı vardır.. abartı olanlar zaten satılmıyor bi zaman sonra fiyat düşüyor. ama fiyatları buralara getiren bizleriz.. bana göre 10 yaşında olan araçların ederleri ne kadar da güzel önemli araçlarda olsa çok fazla.buna kendi aracımda dahil..![]()
Haklıymışsın o gti adanada görünüyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0622580/detay#
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)