User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Türkiye - Almanya Maçı Yenildik !!

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuncay kendi takımında oynamıyor , maç eksiği var ama 10 numara onda nasıl iş bu anlamadım ...
    Beyler Volkan a laf atıyorsunuzda kaç tane top kurtardı niye yazmıyorsunuz ? o kadar eleştirdiğiniz gibi olsaydı o toplarıda içeri alırdı ozamnki skor u görün .Bide sanki tüm süper oynadı 2-3 gol attık son anda bi hata yaptı gol yedik diye yenildik ...

Almanya 1-0 öndeyken bile sanki geride olan onlarmış gibi daha atak daha düzenli saldırdılar.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sabri'nin milli takımda olmaması gerektiğine katılmıyorum. sadece bugünkü maçta oynaması hataydı. hem sakatlıktan yeni çıkmış hemde kendi bölgesinde oynamyor.
    bence bu maçta hiddink'in hatası en başta Almanya'dan korkmasıydı. daha dogrusu takım olarak korkmamız. ben anlam veremiyorum, ikinci yarıda bir 15-20dk. atak yaptık ve gayet iyi oynadık bu takım defansı beceremiyor. bence ömer erdogan'ın yerine ibrahim toraman,sabri'nin yerine caner erkin ve özer'in yerine volkan şen'le başlanması daha doğru olurdu.

dn : Caner'i tercih etmemin nedeni hakan balta ve ismail'in sakat oluşudur.

Yasin Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takımda servetten sonra son hata bulunması gereken adam volkanada hata buldunuz
    3. golde ha hata yapmııışş ha yapmamışş
    sen takıma bak ilk önce ne halde ne alan boşaltabiliyo ne pas yapabiliyo ne son vuruş yapabiliyo hiçbişey sıfırr....
    gittiniz volkana kazma dediniz. Size fazla volkan ufukla falan çıkalım bundan sonra maçlara yada son belçika maçındaki onurla çıkalım, maçtan sonra Onura kazma dememişti kimse hayrett

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitane yetenek lazım ama bu arda deil
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gurursuz şerefsizler ya kanser ettiler beni tüm maç bir pozisyon olur mu ? ulan sen milli takımsın ulan sen türk milli takımısın oynayamıyosan vurup adamı indiriceksin ne öyle oğlan gibi kıvıra kıvıra oynuyosun ? yok arkadaş bizimkileride çin futbolcuları gibi kırbaç , falaka vb. cezalara çarptıracaksınki akılları başlarına gelsin yeter ya yeter !

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadroyu gördüm,10 dk ka izledim.kapattım

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyden Oğuz Çetin'den kurtulması gerek Türkiye'nin
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ülkede 40 milyon tane teknik direktör olursa hiddinke kazmada deriz ona buna futbolcu değilde deriz
    bazı şeyleri niye anlamıyorsunuz şu oynamasaydı bu oynasaydı daha ii olurdu o işler öyle değil işte hiddink dediğiniz adam bizim 2 futbolcuyamı taktıda kariyerini yakacak

bu arada maçı izlediyseniz savunma adamlarından bir tane doğru düzgün top çıkmadı üstüne ömer erdoğanla gökhan bütün kestikleri topları almanlara attılar,böyle olduktan sonra orta sahadan forvetten ne bekliosun,bu arada halil kazmalık yapmasa golü atsa işler değişirdi bu takımın öle bir ateşlenmeye ihtiyacı vardı
    Team PAŞAOĞLU

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ülkede 40 milyon tane teknik direktör olursa hiddinke kazmada deriz ona buna futbolcu değilde deriz
    bazı şeyleri niye anlamıyorsunuz şu oynamasaydı bu oynasaydı daha ii olurdu o işler öyle değil işte hiddink dediğiniz adam bizim 2 futbolcuyamı taktıda kariyerini yakacak

bu arada maçı izlediyseniz savunma adamlarından bir tane doğru düzgün top çıkmadı üstüne ömer erdoğanla gökhan bütün kestikleri topları almanlara attılar,böyle olduktan sonra orta sahadan forvetten ne bekliosun,bu arada halil kazmalık yapmasa golü atsa işler değişirdi bu takımın öle bir ateşlenmeye ihtiyacı vardı
    Sabahtan beri okudugum en düzgün maç analizi. Tamamen katılıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son yıllarda izlediğim en kötü maçını çıkardı türkiye.tek alkışlık adam vardı o da servet.hatada yapsa adam yüreğiyle oynuyor.hakkını vermeye çalışıyo.emre kansızının ayağına kaç kere top geldi yada spiker kaç kere emre dedi bi elin parmaklarını kesmez.nerde press yapan saldırgan emre????volkan bi kaç hata yaptıysada önemli kurtarışlar yaptı yine.bu iş artık sabriyle emreyle olacak işler değil diye düşünüyorum.antraman maçıydı zaten avrupa maçı falan değildi...bi ara faroe adalarımıdır nedeir o czannettm almanya karşısındaki takımı....yazık şu millete gurbetçilere...

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar benim anlayamadığım o kadar tecrübeli bir teknik adam nasıl oluyorda böyle bir kadro ile maça çıkıyor.Gerçekten kendi tercihimi yoksa birileri kargo kurma konusunda yaptırım mı uyguluyor?Ligimizde o kadar güzel top oynayan ve başarıya aç futbolcumuz varken her açıdan doyuma ulaşmış ve bunu futbollarına olumsuz yansıtan ruhsuz topçuları oynatmak neden?Eğer gazetelerde yazılan gibi kadroyu Oğuz Çetin mi kuruyorso Hiddink e bu kadar para neden?Bence bu soruların cevabını bulursak başarı beraberinde gelir.

Cglrgncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maçın özetini izledim gece toplantıdan sonra o keyfin üstüne bu yenilgi hiç gitmedi paff takımla çıksadık daha iyi olurmuş vallaha en azından 3 yemezdik!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyi tartısıyosunuz arakdaslar, kısa ozeti su; BU MİLLİ TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yabancı sayısını artırdılar hertakımda enaz 6-7 yabancı ,eskiden alt yapıdan futbolcu felan monte edilirdi şimdi o da bitti..Fatih Terim zamanından kalma takım ile devam..

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maçı izledim sadece sinirim bozuldu.Bizim en büyük artımız bize birçok maçı kazandıran şey ruhumuzdu oda bu maçta yoktu herkez ölü gibi.Oraya giden o kadar türk taraftara yazık oldu..

Birde Almanya maçı dünya izlerken oynadığımız topa bak hüsran
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi batuhanmı yapmayın etmeyin ondan cacık olmaz olamaz o kafa yapısıyla ben hayatımda bu kadar kendini bişey zanneden bi insan görmedim

bu ülkede ne gençler var gb de gençlerde mert var alsınlar koysunlar ortasahaya selcukdan ozerden ayhandan vs hepsınden 10 kat iyi oynar 17 yaşında kim ismini biliyor ha pardon 4 büyüklerde oynaması lazım kadroya girmesi için bi futbolcunun sağ kanada okanı koyun fbdeki milli takımda gökhanın hiç bi artısı yok aksine çok hatalı oynuyo

bu ülkenin sol kanadında sabri oyunuyo volkan hatalı gol yedi diyosunuz şaka gibi maç 2-0 onurlar cenkler için cok kolay değil milli takım şuanda 2 hatalı gol yesin herkes asar

milli takım oguz çetinden kurtulmalı

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15dk ızledım kapattım bunlarla bu iş zor

V.İ.P
    Misafir
    sen sabrıyı neden oynatıyorsun be adam ! gel gelelım volkan aptalıda salak salak yaptı kendı yeddi beşiklerden gölü böyle rezillik olmaz

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    almanya milli takımına karşı dünya kupasında arjantinleri ingiltereleride gördük. neden herşey tu kaka oluyor ki onu anlamıyorum. almanyaya yenilmek mucize değil, elimizdeki kadro belli, 20 kişi var içlerinden seç beğen oynat yeni yüzlere illaki ihtiyaç var. takım bundan iyi oynayabilirdi belki ama halil o kaçanlardan birini atsa maçın seyri çok daha farklı olurdu. biraz özgüven eksikliği diyelim maçta yapılan hata buydu sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)