User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Fast And Furious 5

Rubicon
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alinti aldigim yazi ile ilgili birsey soylemedim sana tamamen 27 mesajina itafen konusuyorum ....
    anladımi... iyi geceler barkın yatar

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trailer fake. Şu film avrupa'da çekilse adam akıllı jdmler gelse german style'lı araçlar ile kapışsa ara sıra ufak polislere takılsalar final sahnesinde Vin diesel veyron ile 400'le uçak kovalasa?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmin adı Fast Five, henüz yayınlanmış offical bir trailerıda yok maalesef.

Cast,

http://www.imdb.com/title/tt1596343/
    alıntıya HAYIR...

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rubicon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslan gibi kükreyen beygirdense osurur gibi öten arabalarmı istersin yani?... zevk işte

japona lafım yokta muscle ayrıdır.. candır canandır no replacement for displacementtır turbo bir jdmi her zaman tokatlar turbolu hacimli araçlar.. yüzde 90

onu geçtim ses çim biçme makinamdan çıkıyo bneim çim biçme makinamda vtec açıyo şimdi büyük yuh yicem bazı hondacı kesimden

s2000 type r vs k serisi b serisi nsx supra skylien rx7 vs hariç apaçi araba çoktu ilk filmde

apaçiler gene türicek nefret ediorm bu filmden iyi eğlencelide halk kötü etkilenio amerikada ricer lar türkiyede apaçiler ilk filmden sonra fırladılar yırtık dondan çıkar gibi kanat takan elfo çeken egzoz öttüren her hanzo kendini halt sanar oldu
    cevap verim dicektimde Bukadar saçmalayamıyorum

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam tarih bellimi acaba ne zaman çıkıcak

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam tarih bellimi acaba ne zaman çıkıcak
    şuanda imdb de 10 haziran 2011 olarak görünüyor...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rubicon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslan gibi kükreyen beygirdense osurur gibi öten arabalarmı istersin yani?... zevk işte

japona lafım yokta muscle ayrıdır.. candır canandır no replacement for displacementtır turbo bir jdmi her zaman tokatlar turbolu hacimli araçlar.. yüzde 90

onu geçtim ses çim biçme makinamdan çıkıyo bneim çim biçme makinamda vtec açıyo şimdi büyük yuh yicem bazı hondacı kesimden

s2000 type r vs k serisi b serisi nsx supra skylien rx7 vs hariç apaçi araba çoktu ilk filmde

apaçiler gene türicek nefret ediorm bu filmden iyi eğlencelide halk kötü etkilenio amerikada ricer lar türkiyede apaçiler ilk filmden sonra fırladılar yırtık dondan çıkar gibi kanat takan elfo çeken egzoz öttüren her hanzo kendini halt sanar oldu
    bulunduğun kahve ortamını bize yaşattığın için sana minnettarız

lan barzo s2000 type r vs k serisi b serisi nsx supra skylien rx7 vs hariç apaçi araba çoktu ilk filmde dedin geriye kaç tane araç kaldı zaten? ciddi ağar saçmalıyosun savunmanda hep aynı, olayı bana çevirmeyin bana çevirmeyin çevirttirtme..

Rubicon
    Misafir
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulunduğun kahve ortamını bize yaşattığın için sana minnettarız

lan barzo s2000 type r vs k serisi b serisi nsx supra skylien rx7 vs hariç apaçi araba çoktu ilk filmde dedin geriye kaç tane araç kaldı zaten? ciddi ağar saçmalıyosun savunmanda hep aynı, olayı bana çevirmeyin bana çevirmeyin çevirttirtme..
    la kurma kolu, MONICAAAA diyen dayı neydi, o vurulan veledin jetta neydi kukuleta herkez bunnara özenio

edit: ha pardon sende çok apaçi varmış demişin

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık şu dominik toretto ve sarı bebeden kurtulun ya hep aynı mal mal hareketler. Sanki araba kullanmıyolar da mars görevine çıkmışlar.

Cidden bu tarz filmleri izlemeyi seviyorum ama biraz daha gerçekçi sohbetler ve sahneler lazım. Mesela TAXI 1 ve 2 deki muhabbetler ve trafikte yarışmaları falan çok güzel anlatılmıştı. Onun dışında biraz daha araba çeşitlemesi yapılabilir. Kusacam artık R34 skyline ve dom un ön kaldıran chevy sinden. Koy bi Terminator Cobra, Twin turbo Gallardo, Turbo Viper ya da ne biliyim Rus GT-R larından. Araya K20 EG civic, 59 direksiz Impala vs ha Avrupada olursa seçenek daha bol hemde adam gibi yarışacak durum çıkar ortaya. Getireceksin bunları Clark ın Imprezası Gallacher ın Focusu falan adam gibi bi yarış üzerine dönecek film.

Her neyse ben en çok 3. filmi başarılı buluyorum atmosferi çok hoş. Yarışmak için yarışıyolar it kopuktan kaçmak için değil. Ha bide Monte Carlonun mantalitesi çok güzeldi en baştaki.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=hBNJ5N_AlSI

bende farklı yaklaşayım
    38.sn den sonraki şarkıyı bilen varmı

Rubicon
    Misafir
    arkadaşlar trailer çakma dwayne johnsonun yeni filminden o trailer sahneleri... faster die bi film

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    traileri izlerken gerçekten g.tümle güldüm resmen bu nedir abicim yaa bütün arabalı filmlerden sahne vardı.dün gece facedede dolaşıyordu herkeste inanmış nerenizle izlersniz o filmleri anlamam ki. 4çıkmadan önce gene böyle fake isimler videolar vardı ortada londra takibi gibi vs

gmalzays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APR-STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=hBNJ5N_AlSI

bende farklı yaklaşayım
    38.sn den sonraki şarkıyı bilen varmı
    Kanye West - Stronger

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten de memleketimizde modifiye olayını hızlandıran en önemli olgudur F&F... sonraki serileri çok başarısız olsa da, yine de ilkini hala ara ara koyar izlerim...

filmde Veyron, Lambo Ferro vs vs kullanmak sorun değil ki?? arabalara para mı veriyorlar bedava reklam, kaç tane hediye geliyor sonuçta ama olay alınabilir arabalar ve de onların modifiyesi üzerine kurgulu... ilk filmde Supra olmasa kaçımız o çılgın makineyi tanıyacak benim gibi aşık olacaktı? TR de görmediğimiz ama getirtmek için yanıp tutuştuğumuz makineler hep bu seriden çıktı...ilk filmdeki ferrariyi mi yoksa supra ya da rx-7 yi mi daha çok isteriz? stand alone, LSD, hatta NOS hep ilk filmde beynimize kazındı...

sonraki seriler ise tamamen soytarılık hele ki ikincisi... bin tane modlu araç garajlardan çıkıyor vs vs saçmalığın önde gideni... ilk film gibi JDM ve Amerikan karışımı ya da eğer Avrupada çekilecekse Alman-İtalyan karışık araçlı filmler hala izlenir diye düşünüyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)