Türkiye'de yapılan araç İzmirde değil İstanbul'da araç 35 plaka olarak kaldı yani yaptığınız araç İstanbul da tek olmayacak ve bence farklı bir jant düşünün çünkü yapılanı yapmak ne kadar hoş karşılandığını hepimiz biliyoruz..
Türkiye'de yapılan araç İzmirde değil İstanbul'da araç 35 plaka olarak kaldı yani yaptığınız araç İstanbul da tek olmayacak ve bence farklı bir jant düşünün çünkü yapılanı yapmak ne kadar hoş karşılandığını hepimiz biliyoruz..
topkapı tecnik sanayide yapıldı arp nin jantları yaklaşık lastik dahil 3000 tl yi buldu komple dağıtıldı fırçası vidaları boyası bakımı falan filan 2000 tl ye biter dedik extra cok çıktı
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
hoş karşılanmak?bütün e36 lar m paket m jant vs... onu bi kenara koy ben arkadaş linki kopyalamadan önce o araçtan haberim bile yoktu ki olsa direk pm ile yardım almaya çalışırdım buraya konu açmazdım vallahi kim nasıl karşılar pek umurumda olmadıgı ıcın onu dert etmıyorum acıkcası benim içime sindiği an yollardadır araç
![]()
farlar degişmeli.hella gara far,hella smoked sinyaller
jant konusundada önemli olan senin begenmen baskasında olması pekte mühim degil bana göre.ben olsam orj BMW motorsportlara polish yaptırıp binerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)