User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
143 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cnr expo tuning show 2011

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende zaten diyorumki; farz edelim bende fuarı yapabilecek olan kişilerden biriyim. Yani senin dediğin futbol takımını kurabilecek biriyim. Birde ayağına gelmişim diyorumki "oldu ben bu futbolcu kötü, oynayamıyor...peki yerine kimi koyayım?" dediğimde sen bu üstteki yazılarındaki gibi "yok bence sadece kötü" diyerek kalıyorsan. Sen aslında futboldandsa anlamıyorsun, pararlel evrende çokta iyi bir modifiye ekipman müşteriside değilsin... Bu yazdıklarımı kişisel algılama, sen cevap yazdın diye 2 li dialog gibi oldu.

Futbol zaten iyi bir örnek değil. Çünkü herkes futbol oynamıyor (örnek ben) ama izliyor. Ancak sen modifiye yapıyorsun, prof olmasan bile amatör bir modifiyecisin demektir. Ayrıca bu fuarda prof futbol ligi kadar süerrli vede popüler bir iş değil. Bu sizin işinizide kolayaştırıyor.

Tek savunduğumi daha fazla yapıcı eleştiri. Müzik sistemleri, Fiber, Neon vs Bugün nerdeyse bunlarsız SEMA Autoshow düşünülemes. Demekki bunlarsız olmuyor. Zira bu fuar bu işin zirvesinde. Sadece bu eldeki sınıflarla bu fuar en güzel nasıl yapılabilire yorum yapalım bence.. bence..bence
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence artık fuarlara gerek kalmadı ....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende zaten diyorumki; farz edelim bende fuarı yapabilecek olan kişilerden biriyim. Yani senin dediğin futbol takımını kurabilecek biriyim. Birde ayağına gelmişim diyorumki "oldu ben bu futbolcu kötü, oynayamıyor...peki yerine kimi koyayım?" dediğimde sen bu üstteki yazılarındaki gibi "yok bence sadece kötü" diyerek kalıyorsan. Sen aslında futboldandsa anlamıyorsun, pararlel evrende çokta iyi bir modifiye ekipman müşteriside değilsin... Bu yazdıklarımı kişisel algılama, sen cevap yazdın diye 2 li dialog gibi oldu.

Futbol zaten iyi bir örnek değil. Çünkü herkes futbol oynamıyor (örnek ben) ama izliyor. Ancak sen modifiye yapıyorsun, prof olmasan bile amatör bir modifiyecisin demektir. Ayrıca bu fuarda prof futbol ligi kadar süerrli vede popüler bir iş değil. Bu sizin işinizide kolayaştırıyor.

Tek savunduğumi daha fazla yapıcı eleştiri. Müzik sistemleri, Fiber, Neon vs Bugün nerdeyse bunlarsız SEMA Autoshow düşünülemes. Demekki bunlarsız olmuyor. Zira bu fuar bu işin zirvesinde. Sadece bu eldeki sınıflarla bu fuar en güzel nasıl yapılabilire yorum yapalım bence.. bence..bence
    E ben bu konuda sadece "kötü" deyip geçiştirmedim ki. Olmasını beklediğim yapıyı somut bir ürünle örneklendirdim. Üzeirnde beyin fırtınası yapıldığında daha çok örnek çıkabilir. Bir çırpıda üzerinde fazla düşünmeden 3 somut ürün-aktivite örneği verebiliyorsam fuarı gerçekleştirip bu konu hakkında düşünenlerin bundan fazlasını bulmalarını beklemem abes karşılanmamalı.

Mesela vakti zamanında internette bir elektronik düzenek vasıtasıyla renk değiştirebilen cam filmi görmüştüm. Belli bir akım verildiğinde koyu, akım kesildiğinde orjinal cam rengi sağlıyordu. Videolarını izlemiş, araştırmıştım biraz ama detay bulamayınca bırakmıştım.

Bunun dışında dünya çapında bir çok firma var. Durmadan ürün geliştiren. Getir yeni beyinleri, sunumlarla anlat müşterilere... Getir plug and play sc'leri, turbo kitleri. Hatta abartayım, fuar süresince gece gündüz çalış bir sc uygulaması yap canlı canlı. Dyno sonucu ile öncesi ve sonrası kıyaslamayı göster müşteriye..

Fuarda ben bunları görmek isterim.

Et pazarına gidip fiberci ahmette göreceğim body kitleri ya da jantları değil..

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fuar işinin 2010 yılında içinde biri olan biri olarak söylüyorum artık kimse kimseye kendini kanıtlama çabası içerisinde değil.. İnternetteki haberleşme fotoğrafla beraber görsel paylaşım herşeyin önüne geçti..

Örneğin Sema Show a gitmeyi düşünüyorsunuz.. Ancak elinize tüm fotoğrafların ya da videoların gitmediğiniz takdirde de ulaşacağını biliyorsunuz açıkçası ben bu halde gitmem

Benzer mantık.. Zaten bu seneki fuara hiç bilinçli bir kimse gelmedi.. Bir tane cezayir'li mapper geldi ve standda biraz sohbet edebildik 2 araba var sadece fuarınızda dedi(APR sti-Evo 6)

Birde işin asıl boyutu var.. Para getiren kısım standa öncelik verir.. Elektronik parçalar-müzik sistemleri herkese hitab eder.. Ve açıkçası firmalar aynı malzemeyi kullanmasına rağmen farklı fiyatlara satabilirler bunları işçilik görsel uygulama diyerek.. Ama tutupta kimse sizin tabiriniz ile ''jdm-german style'' bir araç götürüp para kazanma çalışmasına girmez.. Sonuçta en fazla coil over far-stop ikilisi janttır olay.. Herşey istenilen gibi olmuyor ama ben eminim seneye bu seneden de kötü olucak

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç olmamasından iyidir kötü oldgun düşnen herkes bir el atsa kıydan köşeden eminim daha iyi olur
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oto modifiye fuarı organizesinden sorumlu emre bey işe elini attıgından bugüne sagolsun hep kötüye gitti, okadar uyardıgımız halde yanlış kişilere inandı onlara kapıldı. sanırsam bu senede o yapacak ve fuarın sonu olacak, arabasını arka kapıya sıraya sokan herkes fuara katılıyor, her sene aynı araçlar, aynı malzemeler ile extra birşey yapmadan sadece farklı taraflara park ederek fuara katılıyor. korna çalmak yasak motor çalıştırmak yasak, tesisat açmak yasak, geri kalan herşey serbest,
    adam arabasına dünya masraf etmiş, yurt içi yurt dışı birçok parça getirtmiş, yani modifie ettirmiş arabasını 600 hp yapmış, getirmiş fuara koymuş, bir sürü insan toplanmış başına camlarında 600 hp gücünde yazıyor, insanlar merak içinde sesini duymayı bekliyor, ama boşuna az önce kurallara uymayıp çalıştırdı diye anahtarını emre beyin talimatı ile güvenlikler aldı

bu modifiye işi rahatsızlıktır, jant beyaz çorap gibidir, lastiklerde boyalı ayakkabı gibi, cam flimleri gömlek gibi aracın boyasıda ceket gibidir, aynı çorabı, ayakkabıyı, gömlegi ve ceketi sürekli giyersen kokarsın rengini yazmıyorum anlayana megan gibi
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda stant vercekler forumlara,zaten fuara katilan tum araclardan cogu forumun(istisnalar disinda,gerci bi cogu bilmiyo oda ayrida) araclarini sergilesinler..

Sirketler artik demo car bile yapamiyo cunku,gerci 2005ten sonra nerdeyse hic yapmadilarda diyebiliriz,1jant takiliyolar,yada bi mid tiz bas hediye ediolar kisinin yaptigi araci kendi standlarina koyuyolar...

Stant(kiralancak yer iste stantmi artik yermi herneyse adi) fiyatlarinda large davranip,kirayi dusurseler,fuar forumlarin araclarindan olussa cok cok cok daha ragbet gorur..En azindan fuarda hit yapabilcek arabalari belirleyip 550~800hp arasi araclar bu yil fuarda..(gibi)bir sey olsa,birton insanin haberdar olmadigi ama bircok insaninda a$ina oldugu araclar neden ragbet gormesin..Aptal saptal bodykit`lerdense..

Saygilar..

Yani birnevi tuning fest havası olsun aslında onun için fuar tarihi şart değil festival
    tadında bütün herkezi toplayacak kapsayacak forumları belirgin birşekilde ayrı ayrı
    düzenlemeli org olsa aslında çok eğlenceli olur

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık geride kaldı bu tarz olaylar. 3. resimdeki gibi konulara yoğunlaşmalı fuarlar.

V.İ.P
    Misafir
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık geride kaldı bu tarz olaylar. 3. resimdeki gibi konulara yoğunlaşmalı fuarlar.

evet abi 3. resimdeki gibi daha saglam ve degısık otomobiller gelmesi lazım;

RX8 GC8 MUSTANG VS VS

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası olan Fiberci fuara girmesin..

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    busene sierra firmasi iyi projeler hazırlıo

bılgım dogrultusu ıle

degısık seyler yapılıcak

busenekı fuar daha ıyı olcagını dua edıorm ınsallah katılım yuksek olur fırma + forum sıtelerınınde araç cıkarması + guzellık olsa cok guzel oluırR

V.İ.P
    Misafir
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    busene sierra firmasi iyi projeler hazırlıo

bılgım dogrultusu ıle

degısık seyler yapılıcak

busenekı fuar daha ıyı olcagını dua edıorm ınsallah katılım yuksek olur fırma + forum sıtelerınınde araç cıkarması + guzellık olsa cok guzel oluırR

adam gıbı bırseyler cıksında ne cıkarsa cıksın

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor Modifiyesi üstüne 1 ton araç yapılıyor bole fuarlara neden cıkartılmıyor anlamıs deılım benn

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiedeki modifiye fuarinda yenilige dair hic bsey yok ve olmuo. Istiyorumki yeni modelleri tanitsinlar ama hc bsi yok fiber yigini sipastik arabalar abuk subuk yapilmis inanilmaz abartili gumbur gumbur gurultu yapan arabalar. Gereksiz yapilmasin bence artik. Biz bi bulusma yapalim iste fuar olsun
    Mapped by DR.ECU

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene boyunca katılımcı olduk,2 senedir gitmiyorum bu sene giderim belki

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SPORTING Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam hatırlamıyorum ama 2008 di heralde beyaz bir jipin olduğu standın üst katında 2 manken dans ediyor aşağıda yüzlerce kişi cepten video çekiyor.
    SANIRSAM BUNLAR
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor Modifiyesi üstüne 1 ton araç yapılıyor bole fuarlara neden cıkartılmıyor anlamıs deılım benn
    Adamı zaten tanıyan tanıyorr fazlası zarar apachelerin azına düşmüyor işte ne güzel gelicek üç beş apachi 700 hp lik subiye benim araba bunu geçer dicek gelde öldürme kendini
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oto modifiye fuarı organizesinden sorumlu emre bey işe elini attıgından bugüne sagolsun hep kötüye gitti, okadar uyardıgımız halde yanlış kişilere inandı onlara kapıldı. sanırsam bu senede o yapacak ve fuarın sonu olacak, arabasını arka kapıya sıraya sokan herkes fuara katılıyor, her sene aynı araçlar, aynı malzemeler ile extra birşey yapmadan sadece farklı taraflara park ederek fuara katılıyor. korna çalmak yasak motor çalıştırmak yasak, tesisat açmak yasak, geri kalan herşey serbest,
    adam arabasına dünya masraf etmiş, yurt içi yurt dışı birçok parça getirtmiş, yani modifie ettirmiş arabasını 600 hp yapmış, getirmiş fuara koymuş, bir sürü insan toplanmış başına camlarında 600 hp gücünde yazıyor, insanlar merak içinde sesini duymayı bekliyor, ama boşuna az önce kurallara uymayıp çalıştırdı diye anahtarını emre beyin talimatı ile güvenlikler aldı

bu modifiye işi rahatsızlıktır, jant beyaz çorap gibidir, lastiklerde boyalı ayakkabı gibi, cam flimleri gömlek gibi aracın boyasıda ceket gibidir, aynı çorabı, ayakkabıyı, gömlegi ve ceketi sürekli giyersen kokarsın rengini yazmıyorum anlayana megan gibi

bu emre kel emre dimi ...

eyer o ise kiriyoduk kafasini kacicak delik aradi ortaya cikamadi fuarda .....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu emre kel emre dimi ...

eyer o ise kiriyoduk kafasini kacicak delik aradi ortaya cikamadi fuarda .....
    hahahaha hacı ben kırdım 2008 de onun kafasını sıkıntı yok o...ç... fuarın 2. günü bizim standı boşaltmaya geldi gürültü yapıyomuşuz diye akşam saati bildiğin fuar güvenlikleri falan birbirimize girdik bu kelede çaktım 2 dene

ama eminim benim yerimde olmak isteyen 50 tane adam vardır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)