biz deli gibi aradik herifide ne delige girdiyse fuarin son gunu ortadan kayboldu herif.
odasina falan daldim okadar aradim yani ust katta falan :D
bu arada hatirliyon demi :D
Printable View
hahahhaha hatırlanmaz mı kanku yaw :D
Hacı senin yapmadığın apaçi meetingler hariç hiç bi org katılmam :D
Sorun şuki bilinçli olarak motorla ilgilenen bir siteye üyeyiz, kaç kişi aktif olarak takip ediyor ki? Çoğunluk fiberden tesisattan zevk alıyor, Türkiyenin kaderi bu yapabilecek birşey yok
Arkadaşlar tek sorun şu bana göre! Bir otomobil fuarı ile kıyasladığımız zaman yenilik yok sadece yapılmış bazı otomobiller sergileniyor e bu otomobilleri bu piyasanın içinde dolanan arkadaşlar biliyor. Önemli olan bunun uluslar arası bir organizasyona dönüşmesi. Örneğin Almanya dan Hamman gelecek MTM gelecek Japonya dan Jun, Spoon ve daha ismini sayamayacağım bir çok firma katılacak. Ozaman gerçekten bir fuar olur. Fakat bu firma ve markaların gelmemesi de Türkiye de yeteri kadar distribütör olmaması veya çok küçük firmalar olması yahutta bu malların kaçak veya internet yoluyla ülkeye sokulması ile alakalı. Sonuç olarak fuarın gelişmesi için bu ülkede bir alt yapı olması lazım. Yerel bazı firmalarımz var ama yetmiyor...
Valla fuara gitmeye gerek bile yok aslında. Tech Turkey fotoğraflar ve otomobilleriniz kısmını otur kahve çikolata eşliğinde baştan sona gez yeter . ;)
Şahsen ben ve bir kac arkadasım fuar olduğu sürece gidecez ne kadar kötü olsada...
elimizde iyi kötü bir organizasyon var onu kaybetmeyelim diye düşünüyorum..???
Gecen sene fuara Wide Body Q7 V8 hazirlamistim...
Cok onemli markalarin mallari vardi;
Hofele-Eisenmann-Evotech-BMC gibi ama ziyaretciletin cok azi gercekten ilgilendi cok emek verilmis otomobille...
430 da vardi,Cargraphic manifold vardi ve Evotech yazilim ama kimse motor kaputu acik 430 a bakmaktansa,icine baktilar :(
Bu sene 4 otomobil hazirladim,eger gecen seneki gibi olursa,bu son olucak...
fuar nezaman varmı tam tarih v.b. bilgiler
bugün denizcilik fuarı başladı gemilere makinalara vb şeylere ilgi duyanlara tavsiye ederim cuma günü gidiyorum:)
abi yazdığın herşey çok doğru,ben 23 yaşındayım ama 2005-2006daki fuarları bilmem,fuarın devam etmesi için kötüde olsa bırakmamalıyız,eğer bu işe gönül vermişsek ki öyle,bırakmamalıyız:)
bide haluk abinin yazdıkları var ki,bu zihniyetteki yöneticilerle bu fuarların devam etmesi imkansız gibi gözüküyor,devam etse bile anca apaçiler et parçası görmeye giderler:rolleyes:
Devam etsin ama birazda kaliteli ve orgaznize olsun...
Bu sene bizim icin tamam yada devam olucak...
türkiyedeki bütün fuarcılık öyle dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından cebite nerdeyse hiç bi büyük firma katılmıyo 2008 yılında bnde vardım fuarda artık tamamen değişmesi lazım tüm sistemin ya mesela ufak bi fikir orda nası drift organizayonu yapıldıysa katılan araçlardan en iyileri dynoya çıkabilir canlı olarak...
Bence fuardan mankenlerin kaldırılıp gerçek kitlenin gelmesini sağlamak gerekiyor.. Hem bu Tuning camiasının karı-kız'la olan ilişkisini anlamış değilim.. Üzerinde manken oturan otobillere bakmak istemiyorum :(
Mahoları yok edersek fuarlar çok güzel olacak bencede mankenler gereksiz oluyor,.
http://otoresim.net/slides/Fuar%20Ma...li%20Cekim.jpg