bazı arkadaşlara katılıyorum gercekten arabayı fibere batırıp fuara cıkarıyolar kaput altı boş.. bencede boyle olacaksa olmasın zaten
Printable View
bazı arkadaşlara katılıyorum gercekten arabayı fibere batırıp fuara cıkarıyolar kaput altı boş.. bencede boyle olacaksa olmasın zaten
Bu sene fuara firmalar fuar alanının metre karesi pahalı oldugu için katılmıyorlar
ya fiber araçları kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum ayıptır şurada birkaç sene öncesinde ağzı açık ayran budalası gibi o araçlara bakıp iç geçiriyordunuz ;)
hahaha aynen kendime hakaret sayıyorum o yorumları :D dünyanın parasını döktük emeğini verdik o zamanlar ağzı açık bakanlar şimdi başımıza keichi kesildi :D :D
2008 deki kırmızı megane iç geçirerek baktım halada kötülemem haksızlık olur çünkü.... ama artık o kadar kötü işler çıkar oldu ki ayağa düştü türkiye katliamda bir numara konusunu görmüşsünüzdür.ne arabalar nelere dönüşmüş neler yapılmış... insanlar bnce ondan soğudu birazda body kit olayından...
Fiber görünüm olarak kötü değil ancak çatladıktan sonra kırıldığında tamir olmaması kötü birşey...
Onun dışında için hoparlör doldurulmuş su kaynatan şov arabaları yüzünden bu hale geldiğine inanıyorum...
fuar görselliktir motor felan (ona pist lazım ) hikaye tabi fiber ve hatunlar olacak :D