User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: İstanbul trafiğinde yeni uygulama!

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya onu bende gördümde aslında bir arıyım mantığını sorgulamak istedim adamın

bu arada ne kadar saçma olur yada işlevsel olur bilmem ama eskiden metro yokken zincirli kuyu taksim arasında böyle sadece otobüslerin gittiği bir yol vardı, o ne kadar işliyordu bunuda düşünmek lazım.
    adam 2 dk da sildi trafikten 10 yaşın altını 35 dese neyse ahahaha

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 2 dk da sildi trafikten 10 yaşın altını 35 dese neyse ahahaha
    ahahahaha aynen 35 dese neysede 10 nedir arkadaş 10 sene dedinmi orda araba kalmaz ahhaaha
    74 model sehpa...

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam haklılar en sağ şerit park etmek için değil ve trafiği olumsuz etkiliyor kabul ama sen o şeridi otobüslere verirsen orada park eden araçlar nereye park edicek??? o zaman otopark kurucaksın her semte. Ama burası türkiye bişey yapmış olmak için herşeyi yapar bunlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

alayı eskort aracı 8 araçla tek başına yolculuk yapıyor bizimki sonra millete herkes toplu taşıma kullanasın diyor ..
    8 arac mı?

Cumartesi günü Besiktas ofisinden cıktı.

Makam aracı Gayrettepe Plaza Hotelin önündeyken konvoyun sonu Yıldız Yokusunu yeni cıkıyordu.

50 aractan fazlaydı konvoyu, trafik de Besiktas sahilden Gayrettepeye kadar kesilmisti.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    valla bununla uğraşıcaklarına akşam vakti bakırköy istikametine giderken haliiç kprüyü geçtikten sonra ki sapağa bir polis koysalarda sapağ gimek isteyenler 5-6şeritlik yolu kapatmasa , trafiği rahatlatırlar ozaman

Rubicon
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin ol başladın yine gavat mavat
    sende yine her zamanki gibi niye gider yapıyosun bana, herkes gavat diye search et bakalım kaç kişi demiş hangisi uyarılmış?

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .........................................

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rubicon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende yine her zamanki gibi niye gider yapıyosun bana, herkes gavat diye search et bakalım kaç kişi demiş hangisi uyarılmış?
    ya barkın ne gideri ne diyosun? herkesi sormuyorum ben sana sen kendini bil yeter, bak bir hafta olmadı yine aynı davranışları yapıyorsun kaçıncı bu boyacı küpümü bu
    körler sağırlar

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metrobüs bana göre iyi ben de ara sıra kullanıyorum tıkış pıkış ama en azından trafikte çile çekmiyorsun ama bu uygulama ne derece sonuç verir bilmiyorum he bu arada yol kenarında ki araçlar nereye park edecek kocaman bi soru işareti ?

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gayet başarılı bir uygulama daha önce böyle bir çalışma bile yapılmadı TR'de düşünülmedi bile..

ve metrobüsü yapmaları bütün istanbulu rahatlattı bunu herkes çok iyi biliyor işine gelmeyen kullanmasın o zaman ama herkes binmekten kaçınmıyor.. ben hiç binmedim daha kısmet olmadı ama geçen gün altunizadeden avcılara 3 tl'ye ve kısa bir sürede gidildiğini duyunca çok şaşırdım eskiden bu fiyata bu rahatlıkta gitmem mümkün ve imkan dahilinde bile değildi..
    şimdi olaya biraz daha GENEL olarak bakabilirsen aslında görebilirsin bu sistemin ne kadar GÜZEL bir sistem olduğunu.

metrobüs yolu nedeniyle ANA ARTER olarak adlandırılan, E5 deki daralma nedeniyle, birçok konuda olduğu gibi DÜNYADAKİ HİÇBİR ÜLKEDE göremeyeceğimiz "Emniyet Şeritsiz" ANA ARTER yolu ile karşı karşıyayız. BU NE DEMEK ?
    Biraz daha dikkatli düşünelim; yol dar... yolda kaza var, acil yetişmesi gereken araçlar ( ambulans, itfaiye vs) bu trafiğin İÇİNDE KALIYOR. geçtiğimiz hafta 1 kişi öldü ambulansın gelememesi nedeniyle...
    ne için ? 100 YILIN Toplu taşımacılık projesi için...

dönüyorum, projeye, NE KADAR DOĞRU YÜRÜTÜLEN bir proje olduğu, bilmem kaç milyon dolara yapılan ASFALT'ın 2 defa atılmasından tutun da, alınan araçların FİYAT/PERFORMANS oranlarına bakın veyahut HESAPLANAN! viyadük açıları ve her sabah viyadükte sıkışan METRO'BÜS lerin sistemi iptal etmesine, bu viyadüklerin tekrar yapılması ve harcanılan paralar... trafik kazası nedeniyle e5 i ayıran ÇELİK HALAT larda can veren insanların hesapları...

hepsi ne için ?
    YÜZYILIN Toplu Taşımacılık projesi için...

SİSTEM olarak "bir derece" ( kesinlikle raylı olması gerektiği düşüncesindeyim) doğru da olsa UYGULAMADA ne kadar yanlış, ne kadar başıbozuk ne kadar HIYANET içerisinde olunduğunu görmezden gelenlere hala anlam veremiyorum...

ve bunların iceberk in görünen yüzü olduğunu düşünmek bile istemiyorum...

Edit: bu arada HİÇ DÜŞÜNÜLMEDİ bile dediğin uygulama zaten 1970 Türkiye'sinde istanbul avrupa yakasında ve anadolu yakasının bazı yerlerinde TERCİHLİ YOL adı altında zaten vardı... şimdiki ismi METROBÜS oldu, öyle olunca da MİLYON DOLARLARA MAL OLDU bu ülkeye zaten...
    Loading...

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    padişahım çok yaşa ne yaparsa 10 numara helal olsun
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kere minibüsler tamamen ortadan kaldırılmalı
    sadece otobüsler olmalı hemde çift katlılardan bol bol !
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

vkarayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gayet başarılı bir uygulama daha önce böyle bir çalışma bile yapılmadı TR'de düşünülmedi bile..

ve metrobüsü yapmaları bütün istanbulu rahatlattı bunu herkes çok iyi biliyor işine gelmeyen kullanmasın o zaman ama herkes binmekten kaçınmıyor.. ben hiç binmedim daha kısmet olmadı ama geçen gün altunizadeden avcılara 3 tl'ye ve kısa bir sürede gidildiğini duyunca çok şaşırdım eskiden bu fiyata bu rahatlıkta gitmem mümkün ve imkan dahilinde bile değildi..
    Çocukluğumdan hatırlıyorum 20 sene önce Ankara'da otobüs yolları vardı, hepsi kaldırıldı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok mantıklı bir uygulama avrupanın bir çok ülkesinde var zaten.
    düz mantıkla bakmamak lazım olaylara,o arabalar park etsin diye mi yapıldı o yollar,otobüsler yollarda deli gibi şerit değişritiyolarlar,taksiciler bile o şeridi kullanabilir hatta ben faydası olucağına inanıyorum.

Rubicon
    Misafir
    Alıntı vkarayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocukluğumdan hatırlıyorum 20 sene önce Ankara'da otobüs yolları vardı, hepsi kaldırıldı ...
    20 sene önce ama bu kadar trafik yoldu şimdi yapılsa FELÇ olur bütün caddeler

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sinirlendiğim şey bagdat caddesinde sol seritte araba bırakıyorlar yada direk duruyorlar hiiççç kimse bişey demiyor trafik polisleri gidiyor ceplerdeki kullanılmayan dolmuş duraklarındaki araçları cekiyor.Aslında cekmiyor rüşvet almak için coğu zaman ceker gibi yapıyor Daha bunu bile çözemiyorken bıraksın bu boş işleri

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet caddesinde hastanenin oradaki durakta otobüsler 2 bazen 3 şeridi kaplıyor bişey değişmeyecek yani Bu şerit olaylarından önce halk ve belediye otobüslerini eğitseler daha makbule geçecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)