Yazıklar olsun İzmir'de böle bi olay olması gerçekten çok üzücü bide okumuş insanlar bunlar! Allah belalarını versin dencek başka söz bulamıyorum...
o iki ayaklı döverken video'ya çeksinler yayınlasınlar tek istediğim budur
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
ben videoyu izleyemıyorum bile actıgımda gorebılecegım seylerı dusundugumdenmalesef aynı okulda okuyoruz ve arkadaslarımda bu cocugun su anda ev adresıne kadar var. Görürsem dayanamam dıye acmıyorum videoyu ama sıkayet kampanyası vs. insallah ıse yararda daha buyuk bır ceza alır.
hayvanlardan nefret ederim ama bir kere bile böyle davranmadım , küçükken yaptığımız haylazlıklar dışında.. bu kadarı fazla ciddi yaptırım uygulanması gerek yeter artık her köşe başında olay , kargaşa , mevzu
her yerim yarabere içinde özellikle köpekler kediler yüzünden
dün izledim video yu , yemin ederim 1 saat düşündüm..
allah bin türlü belasını versin,gün yüzü görmesin inş.. sopayla ağzını burnunu dağıtsam gram acımam.. ne ,ist5edin zavallı hayvandan.. birde vuruyor yetmediği gibi kafasna basıp eziyor ya.. inş. böyle geberir gider bire sokak köşesinde..
onları rahatsız edip canlarını yakmışsındır.. benim sağ gözümde kedi tüyünden bulaşan toxoplazma paraziti yüzünden görme kaybı var. ama ben asla kedilere olan sevgimden zerr kaybetmedim. hayvan sevmeyen kimseyi sevmez dostum. merhametsiz olur. bu fikrinden uzaklaşmanı ümit ediyorum..![]()
başıma gelenleri anlatsam sende nefret edersin , hayatımızda neredeyse sadece filimlerde gördüğümüz adamın pipisinden köpek tarafından ısırılması başına gelse neler hissederdin acaba ? bazı durumlar başa gelince sevmesi zor oluyo![]()
bana hertürlü hayvanın kovucusu lazım , yazında kenelerle uğraştık ..![]()
Bu piçin köpeğinin kafasına demir ile vursalardı ne yapardı acaba ?
O kedi ömür boyu kalır onun yanına öbür tarafıda var bu işin orası daha kötü.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
bikac istisna var civciv mesela
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)