kıvırma taktıgı:bılmıyordum,ben aldıgımda boyleymıs demekkı falan fıstık dıkkat etmek gerek
kıvırma taktıgı:bılmıyordum,ben aldıgımda boyleymıs demekkı falan fıstık dıkkat etmek gerek
Vay anasını...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Araç aylardır satılık benim si zamanında kimseden duymadım orda bi iddalı si oldugunu
Zaten ilana/yalana para almıyorlar motor yenide toplanılan malzemeler ne
1500 e de si toplanır yeni motor yapmak marifet değil...
Sağlık olsun diyorum...
Fiyatı ne ki bu aracın
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Sizi 200km sürüklücek kadar cazip olan fiyat nedir acaba merak ettim eğer fiyatı normalin çok altındasa zaten şüpe düşmesi lazımdı içinize yanlışmıyım?,çok geçmiş olsun ne yazıkkı bu aralar çok duyuyoruz böle şeyler,Allah daha beterinden korusun![]()
gereksiz pahalı
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Dün Mersin 'de takılırken yanımdan geçti, piyasa yapıyorduApaçi Team
keşke konu açıp sorsaydınız yada diyarbakırdaki hondacı arkadaşlarla iletişime geçseniz bize sorarlardı.bu araç gri renkteymiş sonradan siyaha boyanmış.gerçekten kötü durumda motoru.şakır şakır yatak vuruyor araç.dıştan göründüğü kadar albenisi yok.satan arkadaşın bunu söylemesi lazımdı.neye dayanarak bulkadar çok şey yaızyorlar anlamıyorum ki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)