coupesi eğer jant lastik vs kombinasyonu iyiyse ve bakımlıysa çok şık duruyor
eğer ilgilenilmemizse cop gibi duruyorillaki denk gelicek alıcam bitane otomatik vites keyif için
bu arada benim istediğim rakama inmemişti bursadaki sahibi alan kişi tekrar ilana koymuş gene uçmuş fiyat merak ediyorum kaça aldıbu gidişle bu araba donucek dolaşıcak benim istediğim rakamla bana gelicek euheuheu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34121793/detay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hazır yüklü e36 arayana;
Connecting site...
Volvo S80 1.6D nedir ya
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bizde 1-2 tane var. Hatta 1.6D olarak S40lar, S60lar ve S80lerden oluşan bi filomuz var şirketteFazlasıyla da memnunuz. Sonuçta performans derdiyle alınan araçlar değiller. Dizel otomatik ve yakıt tüketimi de oldukça düşük.
2.0 D4 motorlu bir de XC60'ımız var, o ciddi anlamda uçarak gidiyor ama.
S40 zaten sıkıntısız, kasayı rahat kaldırıyor. 5.5 litre civarında ortalaması var ikisinin de ve sakin kullanılan araçlar değiller. S60larımızın maşallahı var, ikisi de tapagaz kullanılıyorS60ların birisi 6.7 öteki 7.2 civarında. S80 de 6.5ti en son.
Ciddi güzel araçlar, fazlasıyla da ilgi çekiyorlar.
S60'a yakıt aldıktan yarım saat sonra çekmiştim. 1570'ti aslında ama birini bekliyordum, soğuktan mecburen motoru çalıştırıp havalandırmayı açınca düştü haliyle :P
S60 yine neyse de, S80 keşke 2.0 motor olsaydın be kardeşim dedirtebiliyor.
Oto-park ın testindeki araçta buydu.
Oto-Park.Com | Opel Astra GTC OPC (2013) - YouTube
Connecting site...
yine de düşünürseniz.. ben de manyak gibi hızlı ve çok yakan şeyler arıyorm![]()
FINN.no - Mulighetenes marked
norveçten bir arkadaşımın fantezisi....s54 yolda , içini m3 gtr'den yapıyorlar su anda![]()
araç arkadaşımın düşünen olursa yardımcı olurum
Connecting site...
Bi Astracı olarak beğendim
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)