Gürcistanda sadece kadın ucuz değilmiş..
იყიდებრPEUGEOT 106 S16 - 1998წ. ფáƒáƒ¡áƒ˜ 2500 $ თბილისი - MyAuto.ge
იყიდებრTOYOTA Supra IV - 2001წ. ფáƒáƒ¡áƒ˜ 6000 $ თბილისი - MyAuto.ge
Printable View
8 sene YRV kullandık. Annemin arabasıydı. Turbo modeli değildi ancak çok başarılı bir arabaydı. 4 ileri otomatik şanzıman var. Turbo modeli yanlış hatırlamıyorsam 100 küsür beygirdi ve çok iyi gidiyordu :D
En iyi kasa Corolla bana göre..
Connecting site...
2006 da benım unıversıte de ev arkadaşım da 2002 yrv turbo vardı acayıp şaka makınasıydı. Tek sorunu yuksek oldugundan cok savuruyor bı de 106 gtı ler gıbı durmuyordu. Ama hastaydım o arabaya.o zamanlar chevrolet sparkım vardı.dıyordum kendı,kendıme okulu bıtıreyım ben de yrv turbo alıcam. neredeyse 9 sene gecmıs nasıp olmadı :)
mantıklı gibi
Connecting site...
Kia dan gidicem biraz..
çok fena bir araba kia neden böyle bir şey yapdı hiç anlam veremedim towncar tadında bir araç..
Connecting site...
Connecting site...
Bunlarda güzelde memlekette mpv pek tutmuyor..
Connecting site...
Connecting site...
buda çok ilginç tarz bir araç müziği açdınızmı kolonların rengi değişiyor falan fabrikasyon.. :)
bizim iş yerinin garajında var bir tane kum rengi onca audi ler bmw mercedes vw iler içinde araç tasarımı tarzı ile sivriliyor resmen ben burdayım diyor.. farklı bir duruşu var..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bu zamanlar nedense hep bı volvo merakı sardı benı
dizel corolla alıcagıma bunlardan birini alırdım ben şahsen
Connecting site...
Connecting site...
bunlar da ciddi hoşuma gidiyo ama içi vasat.. şık bi ekran eksik
Connecting site...
Normalinde ekranı var bunların. Bu amca boş almış.
Connecting site...
amcaoğlu :D
Connecting site...
Kesinlikle, yeni kasa corollayı görünüş olarak çok beğeniyordum dedim bu kez oldu ama malesef geçen gittim inceledim. O duvar gibi göğüs, omuz yüksekliği çok fazla olan kapılar. Klostrofobisi olan biri olsa ciddi sıkıntı çeker bence içinde. Kalite olarak yine vasat. 60 bin para istiyorlar hala bagaja iki amotrisor koymamışlar. Can sıkıcı gerçekten.
He Tr de peynir ekmek gibi satar mı satar ama bana göre değil. Tek toyota rav4 dür benim için artık alınabilecek sınırlar içinde.
Connecting site...
erçin yazmış sen boş ilana bakmışsın gerçi tr dede herhalde boşları en çok satmışdır..
normal dolusunda ekran var hemde 3g wifi android li multimedia sistemi var fabrikasyon , panoramik cam tavan var çift sunrooflu f1 vites var şerit takip sistemi var dolusu gırtlağına kadar dolu yani..
-temizliğine, bakımına diyeceğimiz yok ama corolla'nın fiyatına 5 yıllık gaz parası da dahil galiba. benim de en sevdiğim kasasıdır o kasa.
-s60'ın dizel 1.6 otomatiğini 15 gün kadar kiralayıp kullanmıştım. gerçekten performans hissi çok yüksek. kalkış ve hızlanmalar güce ve şanzumana bakılırsa ciddi iyi. 195'ten sonra gitmiyo yalnız. :)
-ben kia'lara o jantları (sportage'deki de öyle) layık gören tasarımcıdan çok, bu pazara 1.600 üzeri motorla gönderen pazarlamacının kafasını merak ediyorum. gerçi yoktur da...
-bmw, mercedes ve audi'lerin siyah ve beyaz renklilerinden tiskiniyorum, tiskindirdiler... bakın kırmızıya, vay yavrum ateş ateşşş!
kia nın tasarımcısı peter schreyer zaten.. Adam dünyadaki en iyi tasarımcılar içinde gösteriliyor.. büyük projelerin hepsinde imzası var..
bugün audiyi audi yapan tasarımcı.. vw porsche de bir çok tasarımı olan vw de bilhassa yeni beetle ve bentley projesindede yer almış bir tasarımcı..
tasarımcıyı koreli diye düşünüpde laf eden yani bacağına sıkar gibi bir şey :))