HB ve sedanlari degilde, SWleri cok hosuma gidiyor bu modelin. Tam bir fiyat/performans araci. 3-5 dokunuslada cok tatli olup, kendine baktirabilir :)
Connecting site...
Printable View
HB ve sedanlari degilde, SWleri cok hosuma gidiyor bu modelin. Tam bir fiyat/performans araci. 3-5 dokunuslada cok tatli olup, kendine baktirabilir :)
Connecting site...
her zaman söylerim; a klasse ve cla, kalite babında mercedes'ten çok uzak. hatta öyle ki mercedes mantalitesine aykırı araçlar.
millet a3'ü küçümser ama a3 kalite olarak taş gibi audi'dir. hiçbir noktasında maliyet hesabına kaçılmamış, orasından burasından çalınmamış bi modeldir.
malzeme kalitesi, özellikle konsoldaki plastik kalitesi berbat. yani bazı ticari araçlarda kullanılan plastikler daha üstün yeminle. direksiyonu da ekleyelim...
yol tutuşu biraz zayıftır ki bir testte ciddi savrulduğunu biliyorum. yol tutuş ve frenaj açısından passat daha üstün bi araç 407'ye nazaran. hatta 2000 model passat o zamanlar sınıfında birçok konuda rakipsiz bi araçtı.
Param olsada ben allsaaam :)
Tabi ki SAAB
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bu iyiymiş cidden
Connecting site...
saab konusu geçmişken yazıyım saabı alan çin isveç ortak konsorsuyumun adı national electric vehicle sweden...
ismindende anlaşılıcağı gibi firma bundan sonra elektirkli araç üreticekmiş yani saablar elektrikli olucakmış.. ve denilene göre eski saab'ların yedek parça tedariğinide üstlenmiycekler onları bağlamıyor çünkü.. onlardan önce firma 3-4 kez el değiştirmiş çünkü..
bence hala alınır o başka.. o fiyatlara o donanım ve kalite bedava..
2012 si civic
Connecting site...
3c kasa passat max 40.000tl(en en max) mümkünse comfortline ve dizel(yada tsi) var mı tavsiyeniz,favoriniz ?
araç Si degil, Si'lar 2.0 oluyor. Bu motoru R18a2 olan araçlardan biri. Biliyosunuzdur ki 2006 sonrası Civiclerde (Uzay kasa, son kasa) 1.6 motor seçenegi yok. Fabrika çıkışı 1.8 hepsi, TR'ye girenler vergiden kurtarılsın diye 1.6ya düşürülüyor (motor içinde bilmem neleri deişiyomuş (hatırlayamadım), araç 1600CC'ye düşüyomuş.)
Bunu bana 2011 civic sahibi bi abim söledi bende direkt aktardım :)
İlan 407 ama sen 406'dan girmişsin eklemeden geçmiyim :)
Bizdeki araba şuanda 430k civarında :) 293k'de aldık bir defa turbo revizyonu yaptırdık. Onun dışında ufak tefek çok fazla can sıkmayan elektriksel işleri oldu. Yağı filtrelerini değiştirdik devam halen kullanıyoruz.
407'lerin 2.0 motoru 406'dan farklı bizdeki commonrail dizel olan 110hp versiyon. 407'deki motoru tanımıyorum.
saab çok değişik bi hastalık ya alınca kopamıyosun kopcak oluncada yine saab bakıyosun
9000 i satarsak buna göz diktik bakalım :)
Connecting site...
Connecting site... '95 Prelude H22