şu 2 araç arasında golf'ü tercih etmek çok mantıksız geliyo bana
Connecting site...
Connecting site...
şaka mı bu yahu , highline bile değil , yuh artık
ee passatlarda 92-100 aralığında , neymiş bu kadar golfü pahalı yapan.donanımsa passattakide donanım ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48053458/detay
Connecting site...
Golfler uçmus ...
Elin avrupalısının 3 bün euro ya 5 bün euroya artık onlara göre kullanım kullanabilirliği dolmuş araçlara yani 10 yaş üstü araçlara bizde hala 30-40 bin tl paralar çekiyorlarya hani memlekette yaşıyan adama normal geliyordur piyasa bu abicim deyip işin içinden çıkarsında yurtdışı görmüş fiyatları bilen adama çok ters geliyor...
yanlış olan bir şeyler var sıfır passat avrupadaki iki mercedes fiyatınamı satılır..
bir benzin 5 tl ye mi satılır... ırakdan oluk oluk petrol çıkıyor irandan çıkıyor azebeycandan çıkıyor tamam bizde çıkmasın sorun değilde kardeşim bari şuralarda bir şekilde indirimli özel anlaşmalı al burnunun dibinde adamlar muslukdan su içer gibi petrol alıyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Asıl sorun biz de çıkmaması zaten.Sınırı geçince sudan çok petrol var adamlar da.
Alttan alttan bizim petrolleri de çekiyorlar.
Bazen de düşünüyorum şu petrolü bol çıkan orta doğu ülkelerine bakıp da, biz de çıkmasa belki de daha iyi dediğiniz gibi.
Yurt dışı görmedim ancak fiyat listelerin de vergisiz ham fiyatları görünce çıldırmamak elde değil. İyi bir gelir kapısı oldu bazı hesapları için herhalde.
![]()
Bizde çıkmasın sorun değilki yaparsın özel anlaşma azeriler sorun çıkartmaz sanmam yıllardır bize zararına doğalgaz satışı yapıyorlar ırakla aramız şu sıralar çok iyi iranlada toparlarız aramızı istesek illa bizde çıkmasına gerek yok elin çinlisi rusu amerikalısı ırak arabistandan petrolü alıp kendi ülkesine götürüp sallıyorum 1 dolara satıyorsa bizim burnumuzun dibi bu ülkeler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben farklı bir noktaya değinmiştim. Petrol alınır dediğiniz gibi ancak biz de petrolün çıakrtılıp satışının gerçekleşmesinin ülke ekonomisine sağlayacağı düzelme asla yatsınamaz. Ancak neden çıakrtılmadığı ise farklı bir boyut tabi ki. Konunun siyasi bir yöne kaydığının farkındayım kusura bakmayın.
Konuya dönmek adına son zamanlar da çok baktığım bir aracı paylaşmak istiyorum. Yeni kasa Toyotaları hiç sevmesem de bu aracın kombinasyonu çok şık olmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47956794/detay
Kenar süsü olmuş
Connecting site...
Connecting site...
295 k km'deki bir araç için çok diri duruyor.
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)