başkan 2.5'lik dizel bu. 3.0 v6 değil. :) sen bi ara baktığım 3.0'lıkla karıştırdın herhalde. ha bu da yakar diyorsan yandık yahu. :)
Printable View
başkan 2.5'lik dizel bu. 3.0 v6 değil. :) sen bi ara baktığım 3.0'lıkla karıştırdın herhalde. ha bu da yakar diyorsan yandık yahu. :)
bizdeki 11 / 12 arası yakarı vardı o zamanlar .. bu birde quatro.. :)
Edit : verdiğin ilanın teknik verilerinde zaten yazıyormuş 12.9 şehir içi verisi :)
başkan o kadar çıkacağını vallaha sanmıyordum. bildiğin yakıyormuş yani bu. w211 e320 cdi'lar bile o kadar yakmaz be... yalnız quattro demek, hayata tutunan fazladan iki bacak daha demek patron. :D harbiden a4'ün quattro'sunu kullandığımda anladım ki normal önden çeker audi'yle arasında dağlar kadar fark var. gözünü kapat, gir istediğin viraja. zımba gibi meret yapışıyo asfalta...
audi nin araba tarihine kazandırdğı en güzel sistem quatro :) boşuna allroad demiyorum yeni avantlarada getirmişler gerçi quatro seçeneği :)
@darkmoon bunu bilsen bilsen sen bilirsin :D
Böyle plakalar nasıl alınıyor? Bi vergisi var ama herkes alamıyor galiba..
Connecting site...
bu arada superb 2.5tdi'larda bu özelliği bilen varmı bilmiyorum.. :) hepsindede yok.. ön yolcu koltuğunun iç kısmı arkaya doğru açılıyor böylece ayağınızı öne kadar uzatabiliyorsunuz..
ilk defa superb de görmüşdüm bu olayı.. :) gerçi hala tek onda biliyorum :) zekice..
Connecting site...
Connecting site...
323 compact güzel kaça alınırsa iyi fiyat diyebiliriz ... pek tutulmuyor compactlar normalde fakat bu çok diri duruyor manuel 2,5 olmasıda iyi kombinasyon ...
seninkinde şemsiye var dimi kapı içinde :) o koltuk mevzusu çok zekice düşünüşmüş başarılı bir olay.. :)
ilk verildiğinde ilanı fiyatı çok yazmamış olsaydı gidip konuşucaktım
yakın bir arkadaşıma yıllar once aldık 3 sene tapa gaz bindik tık demedi cidden mekaniği çok sağlam ve yedek parçası çok ucuz ama bi sunroof bozulmasın :D
5 silindir ciddi keyifli izmir aydın otobanında 230 ile cc açmıştım :D
Connecting site...
çok güzelsin ama çok pahalısın :(