kia larda benim bildiğim kronoik ibr sıkıntı yok en azından ben duymadım..
vay hyundai 1.6 turbo motoru nihayet getirdimi türkiyeye.. kia ceed e koymuş sadece galiba i30 da varmı onada koyar yakında.. aslında ben bu 204 beygirlik bu motoru veloster ile bekliyordum türkiyede..
ben onu al bunu al dememde kia da 5 yıl 150 bin km garanti veriyor sıfır alırken bunlar büyük etken.. 5 yıl zarfında bir şey olsa götürür verirsin yaparlar garantiden..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
editt repost olmuş
üstteki posta göre düzenliyim ozaman
5 yıl full garanti birazcık tırışka söyleki
Binek araçlar 2 yıl ya da 60.000 km (hangisi önce dolarsa), hafif ticari araçlar 2 yıl ya da 100.000 km (hangisi önce dolarsa) yasal garanti altındadır. Ayrıca bu garanti süresinin dolmasından sonra da aracınız Kia Özel Garanti Onarım Güvencesi ile güvence altında bulunmaya devam etmekte olup, Kia Özel Garanti Onarım Güvencesi aracınızda üretimden kaynaklanabilecek arızaların sadece onarımlarının ücretsiz olarak yapılmasını kapsamaktadır.
Kia Özel Garanti Onarım Güvencesi aracın teslim tarihinden itibaren binek araçlar için 2 yıl ya da 60.000 km (hangisi önce dolarsa), hafif ticari araçlar içinse 2 yıl ya da 100.000 km (hangisi önce dolarsa) yasal araç garantisinin bitmesinden sonra devam eder ve;
Üretimden kaynaklı mekanik arızalarda aracın garanti başlangıç tarihinden aracın (ilk teslim tarihinden) itibaren:
Binek araçlar için 5 Yıl / ya da 150.000 km'ye (hangisi önce dolarsa)
Hafif ticari araçlar içinse 3 Yıl / ya da 100.000 km'ye (hangisi önce dolarsa) gelinceye kadar geçerlidir.
Karoseri panellerinde üretimden kaynaklı korozyona bağlı olarak oluşan paslanmalar ve delinmeler (içten dışa doğru) için aracın garanti başlangıç tarihinden (aracın ilk teslim tarihinden ) itibaren:
Binek araçlar için 10 Yıl / ya da 150.000 km'ye (hangisi önce dolarsa)
Hafif ticari araçlar içinse 3 Yıl / ya da 100.000 km'ye (hangisi önce dolarsa) gelinceye kadar geçerlidir.
1881 - 193∞
o çoğu marka için geçerlidir tek fark hyundai kia grubu bunu koca koca harflerle yazıyor diğer çoğu uzun garanti veren firmalar karınca duası kadar yazıyorlar..
2 yıl tam garanti geri kalan 3 yıl öncelikli bozulmaya meyilli parçalar garanti kapsamındadır garanti kapsamının dışındaki parçalar zaten 2 yıl içinde bozulmamış arıza vermemişse artık o parça parça ömrü bitene kadar sorun çıkartmaz mantığıyla yanaşılır onda garip bir şey yok..
aslında bir yandan iyide 5 yıl kimse stock araçla en ufak bir şeyiyle bile oynamadan kiralık araç sürer gibi kendi aracını sürmek istemez.. en basitinden bir ses sistemi yapmak isteyebilir belki daha profesyönel ana ünite takmak ister yay takmak isteye bilir jant takmak isteye bilir..
zaten 2 sene sonra garanti kapsamının dışında kalan parçalarda bu tip parçalar kolonlar teyp v.b..
ama genede kia hyundai grubu müşteri mağduriyeti yapmama adına araçda 5 yıl içinde ne tür arıza çıkarsa garantiden hallediyorlar.. yani pek o detayı takmıyorlar zaten kia hyundai grubundada dediğim gibi pek kronik arızalar yok.
şunuda diyim amerika avrupada hyundai kia grubunun garantisi 7 yıldır ve garanti içeriği daha farklıdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Para olsa da alıp salon takımı yapsakMega foto 4'de çok fena görüntü
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Connecting site...
Budur ya..
Helios'un yerine bu olmaz mı?
Connecting site...
69.500 den indirmiş fiyatı , bizim c5 e makul bir fiyat verseydi alacaktık , ama verdiği fiyat hakaret gibiydi resmen.
Connecting site...
Akşam bolca superb muhabbeti geçmiş. Benim çok yakın arkadaşımda var 2003 2.8v6 babası ilk sahibi arabanın. Çok memnun eskidi artık alalım yeni bir şey diyorum, superb'den sonra hiç bir arabayı beğenmiyor. Bu arabadan sonra anca 0km 3.2 v6 a6 almam lazım onuda alamam diyorSuperb'e bulaşan bırakamıyor, dayısı da gitti 1.9tdi aldı şimdi.
Entereasan nadir bulunan baya bi Oem ekipman var elinde
Çok güzelmiş jantların renk tonu
Connecting site...
Neyden çıkma acaba bunlar
Connecting site...
S line direksiyon
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...43170007/detay
350z airbagsiz
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...42857748/detay
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
oda olurda sw hoşuma gidiyor görüntü olarakda![]()
tepeye bavul valiz falan koyucam lastik çamaşır makinesi ne bulursam
birde pas şeklinde bir kaplama yaptırırsam tamam dır![]()
içine çiçek falan koyucam vazoda![]()
yolda görenler dokunmayın elleşmeyin kendi haline bırakın adam nirvanaya ulaşmış diyicekler![]()
Sedan ama çok güzelmişArka çamurluk çizgisinin dik açıyla ön kapıya kadar gelmesi ve bagaj kapağı ile uyumu bence muhteşem. (mega foto 2 )
Connecting site...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)