s80 pek 100.000'de gibi gelmedi bana.
boş geçmeyelim, dolu: Connecting site...
Printable View
s80 pek 100.000'de gibi gelmedi bana.
boş geçmeyelim, dolu: Connecting site...
Aracı bugün detaylı inceledim fiyat olarak da iyi bişey yaptılar. Açıkçası donanım olarak çok güzel 5 sene garanti ayrıyetten tarzı çok hoş. Elde kırmızı araç yokmuş. Beyazbakıyorum. Ama şunu merak ediyorum yakıt olarak tamam 10 litre bence iyi bir değer ama performans olarak nedir ne değildir, en önemlisi hissiyat olarak coopers den iyi midir sürüş dinamikleri nasıldır sürmeden de almak istemiyorum yani.
Connecting site...
Gtı görünümlü tsı fiyat vay basıma gelenler volume sayısını unuttum ...
hadi tdi+dsg highlineler gırtlak falan onlara bi nebze alıştıkta.1.2 tsiye bu parayı istemek utanmazlıktır verendede 1 gram zeka yoktur.
Connecting site...
ağır tecavüz olmuş
Mondeo diyenler kazandı :) 2005 2.0 Tdci Manuel demir grisi aldık bugün kriz bitti :)
Hayırlı olsun abi, 406 ya göre biraz serttir ama kaya gibi araba ben çok beğeniyorum. Manuel olmasıda iyi donanımı ne bide kaça geldi abi?
hayırlı olsun babaya ozaman bunada bir gıdık gelir herale :D
buarada bundan mı fiyatları nekadar iyiymiş
Connecting site...
İlandan kopyaladım o yüzden capslock açık oldu :)
TREND PAKET:8 AIRBAG ABS EPS DİJİTAL KLİMA YOL BİLGİSAYARI ALAŞIM JANTLAR DERİ-FONKSİYONEL DİREKSİYON CD ÇALAR ELEKTRİKLİ CAM-ISITMALI ELEKTRİKLİ AYNALAR SİS FARI GÖVDE RENGİ AYNA-KAPI KOLLARI-KAPI ÇITALARI ÖN-ARKA KOL DAYAMA
6 ileri 21'e geldi tramerinde 1370 lirası var sağ far değişmiş servisde. Azcık fazla verdik ama düzgün araba Ghia olaydı iyidi :)
Connecting site...
Harbi restorelik