Skoda Fqabia 1.4tdi, Citroen Xsara 1.4HDI, Opel Meriva 1.3cdti v.s bulunur bence temizleri.
+ Mitsubishi Colt 1.5DID 95hp
Printable View
Connecting site...
Çift u ledli far ve yay ile harika birşey olur.
Subaru'da elektronik aksam minimum olduğu için yolda bırakacak bir arıza ile karşılaşman çok zor.
Şanzımanı düzgün kullandığında sıkıntı çıkartmaz.
1,5 motoru henüz kırabilene denk gelmedim :D
Kazası, belası, değişeni yoksa ve o kilometrede yanlış yazılmadıysa alınır, tepe tepe kullanılır.
P.S : 1,5lt impreza'dan performans hiç beklemeyeceksin.
o fiyatlar 2013 fiyatları 2014de 80bin dsg olanı. fiyatı bir yana şu kombinasyondaki araca bayiye gitsen ortalama 6 ay gün verirler. o zamana kadarda 82 83 leri görür fiyatı tahmini bu açıdan düşünülünce de bana göre makul geliyor.
he 70bin bir golf e verilir mi orası ayrı o paraya 2011 çok düzgün passatta alınabilir :)
abi bütçe nerelere çıkar bilmem ama dağ taş için hem konforlu hem sorunsuz tüple de az yakan bir araç aşağıdaki örnek olabilir ama foresterlara bakılabilir.
Connecting site...
Km'yi sorun etmeyeceğini düşünerekten paylaşıyorum.
Paylaşım uzar gider tabi. :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Scenic süpermiş :) favorilere ekledim akşam göstereyim bakalım :) sağolasın Kaanım
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site... ( km'si düşük olsaymış iyiymiş )
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
koray abi , ne uğraşıyorsun sümbülle , meganla , ibizayla falan , al şöyle bir mondeo keyfine bak.kemik gibi araba.hem 406 dan sonra anca yine bi d sınıfı araç keser.
Connecting site...