110 lukmuş zaten , 130 luklar 1999 da yokmuş.
boş geçmeyelim.
Connecting site...
+
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44523295/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51801259/detay
2001 yılında dışı siyah içi krem rengi full+full deri döşeme elektrikli koltuklu sunroof v.b toledoya kapora verip sıraya girmişdim çokda beğenmişdim arabayı.. 3 ay beni oyaladılar yok gemi arıza yapdı yok gemi yolda gelicek ispanyada bilmemne olmuş gecikme oldu falan filan kaporamı geri alıp volvoya gittim sıfır s40 almışdım..
Bence hala görsel olarak güncelliğini yitirmemiş çok güzel bir kasa..
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
bu paraya güzel bir hızlı dizel.
parası fazla ama rengi yeter..
Connecting site...
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Connecting site...
arkadaşlar bu aralar bu kasaya sardım. nedense piyasası düşük diğer kasalarına göre.
bu aracın kasa kodu nedir. birde neden piyasası düşük?
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Pek bu nasıl oluyor biri bana bu açıklasın :/ 2 parça boyalı golf 7 yi ( comf. ) ben babamın oğluna 50ye okuturum :/
Connecting site...
bu adamlara birkez cam filmi yaptırdım kabadayı tipli adamlar cam filminde sorun çıktı bir dünya dolap çevirdiler değiştirmemek için. cennetten arsa satsalar alınmaz...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
kasa kodu w202.
aslında piyasası pek düşük değil bu araçların. 20 yaşına yakın araçlar sonuçta. 97'den sonraki makyajlı ve km'si nispeten düşüklerini bulursanız piyasasının epey yükseldiğini görürsünüz. (40-45.000 tl)
bu kasa tutulmadı değil de zamanında gereği kadar çok satmadı sadece. çok iyidir bu kasalar. mercedes'in en sağlam araçlarından birisidir ayrıca. zaten o yıllarda yeryüzünün en sağlam ve ömürlük araçlarını istisnalar haricinde mercedes üretiyordu.
not: 98 dolu elegance'larına hastayımdır.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)