Connecting site...
Printable View
Yapılı 1 serileri gözüme güzel gelmeye başladı ;)
1995 cc 255hp 495nm tork
Connecting site...
insignia oldum olası ısınamadım bana hep mazda honda yı çağırıştırdı dış görüntüsü ile bol tuşlu iç dashboardu ile 43 tanemi 41 tanemi ne tuş vardı en son makyajdan sonra azaltmışlar galiba :) insan aklında tutamaz o kadar tuşu tetris gibi :) Neyse ama tourer ı çok güzel şahane olmuş..
Connecting site...
Kelimeler anlamsız.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Carolita1907'ye Tepki olarak yapıldılar.. Kelimeler anlamsız. :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Boyle toros kalmamıştır herhalde.
http://www.sahibinden.com/152878872
Temizler temizi..
Connecting site...
SW Severlere bu da benden gelsin : Connecting site...
Alan kişi dua eder.
Connecting site...
11. fotograf :icon_tup:
Connecting site...
Kucuk ekran + standart koltuk olmasin su araba, sw aliyoruz sonucta:)
sanırım s.s motor avrupa amerikada full restarasyondan geçmiş klasik araç ithalatı yapıyor.. sipariş üstüne falan yada satabiliceğini düşündükleri araçları klasik araç olarak ithal ediyorlar..
bu ilk değil çünkü ellerinde çok kaliteli restarasyonu çok çok iyi yapılmış nerdeyse sıfır fabrika ayarında klasikler var..
-e55 amg'nin km'si bana pek inandırıcı gelmiyor, direksiyon ve sürücü koltuğundaki aşınmalar sebebiyle. (doğru da olabilir, günahlarını almayalım.)
-kırmızı golf'e maaşallah. dsg olsaydı çoktan satılmıştı. ;)
-ah toros ah, otomobil kullanmayı öğrendiğim araç. :)
-insignia için ben de aynı şeyleri düşünüyorum. sw'sine hastayım. 2.8'lik kırmızı var bi tane ilanlarda. onun da motoruyla oynanmış, ayrıca çok da pahalı. yoksa ilgilenecektim.
maşallah çok orjinal duruyor bu parayı verilir mi bilmem ama çok iyi
Connecting site...
acaba sadece vitrin aracı mı bu şekilde yürüyebiliyor mu
Connecting site...
maşallah çok iyi ama fiyatlar bi kaç sene sonra ne olacak diye düşünmeden edemiyor insan
Connecting site...