Hayır abi aracın su hasarı var.Ankara'da kapalı garajda suda kalıyor ve kaskodan parasını alıyorlar.Aracın tamponları dahil boyasız expertize açık.Antalya'da falezlerden aşağıya sürdük :)
Printable View
Hayır abi aracın su hasarı var.Ankara'da kapalı garajda suda kalıyor ve kaskodan parasını alıyorlar.Aracın tamponları dahil boyasız expertize açık.Antalya'da falezlerden aşağıya sürdük :)
vay arkadaş çok tuhafıma gitti ml. aldık diyelim, ileride satarken nasıl satacaz? :)
geniş bi araç olarak şu da gözüme çok güzel geldi. bunun da 2.950 tl'lik bi kaydı var. sağ ön ve sol arka çamurlukta da parça boyası varmış. yalnız bu motorla gider mi orası muamma. kullanan bulmak lazım. mesela bendeki 1.4 140'lık tfsi kalkış ya da üst devirlerde roket maaşallah ama bu nasıldır bilemem:
Connecting site...
şu ikisi hala favorilerimde ve bunların hasar/kaza kayıtları yok ancak birbirlerine karşı bazı donanımlar eksik. e320'de xenon ve panoramik tavan yokken (sunroof var) e280'de arka klima yok.;
2003 e320 elegance gümüş 54.000 km ve 75.000 tl:
Connecting site...
2007 e280 avantgarde lacivert 118.500 km ve 86.000 tl:
Connecting site...
c estate'nin bagaj kapama butonu ve özelliği çok hoşuma gitti yalnız aracın 3. stop lambası (floresan diyelim) 1 metre çüşşş. bir de araç jant istiyor. almanlar jant olayında son zamanlar iyice s.çtılar. o eski araca tam oturan, yola yapışmış hissini veren jantlar yok artık.
aynen, a7'lerinki camın içinde boydan boya. :D
Nasyonel'de 2011 beyaz 2.4 D5 Adventurer XC90 var ilanlarda gayet güzel gözüküyor.
Connecting site...
Aynı kasa yarı fiyatına da bulunabilirken o para çok bence xc90 a
Connecting site...
Connecting site...
Şekil şemal olarak en beğendiğim budur heralde
Connecting site...
Edit 4.4 xc90 ilk kez gördüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50957595/detay
bunlardan görünce sapık gibi alıp zeytinliğe vurasım gelio :D
Connecting site...
bi ara gidiyim de bakıyım, antep'te nasıl kalmış böyle bu araç...
Connecting site...
65.000 tlye kadar çift kavramalı(dsg,edc..)-donanımlı(otomatik klima,keyless..)-hatchback dizel-benzinli araç bakıyoruz . Favorilerinizi bekliyorum . 65.000 tam dolu ( keyless,rns510.. ) scirocco , aynı fiyata 1.2 tsi design ledli,cam tavanlı beetle ve 55.000 yapılmış 1.4 tsi 122 bg dsg golf var . Connecting site... golf aklımı çok çeliyor. Araç hakkındaki fikriniz nedir ?
çok kıskandım 3. viteste 170 vuruyor ve biz boşa gti serisine bakıyoruz
Connecting site...
e46 göğüs-şanzuman vs. takılmış e30 vardı (06PTxxx) ankarada, arıyorum ama bulamadım link atabilecek olan var mı?
benim de hiç alışverişim olmadı, sadece bir iki defa afaç bakmaya gitmiştik. onda da araçlar galerinin değil, vatandaşın olduğu için randevu vermişlerdi.
ne hatalarını gördün arkadaşım sen mesela? yanlış anlama bilelim de ona göre hareket edelim. zaten makyajsız ve 163'lük w211'e ne kadar km'si düşük olsa da o parayı verecek değiliz.