Aracım Gırtlak boşudur olacaktır muhtemelen :D
Printable View
Turbo+Quattro+Avant+Manuel+Değişensiz :smokin:
Connecting site...
Arkadaşlar kimsenin günahını almak istemem ama 2 hafta önce arabamın elektrik işi vardı sanayiye gittim.
Ustayla bu araç sahibinin konuşmalarına ister istemez kulak misafiri oldum.
Usta km düşürme için bir arkadaşını aradı 2001 model 320d 2xx.xxx km de bunu 16x.xxx lere düşürmemiz lazım borcumuz ne olur falan dedi.
100 TL'ye anlaştılar. Sonra da BMW'nin sahibi km düşürmeye gitti.
Plakası kapalı olduğu için tam emin değilim ama araç buna çok benziyor. Plakası GRC GRH gibi bişeydi sanırım.
Aklınızda bulunsun.
Connecting site...
Tertemiz Infınıty ;)
Connecting site...
Sovereign yeni kasalarını getirttiklerini bilmiyordum baya teknoloji ile doldurmuşlar kral araba..
qx4 ün o kasasıda bildiğin pathfinder :) bana kalırsa bence pek bir esprisi yok o kasanın.. pathfinder alsan daha mantıklı hatta hiç olmassa parçası servisi var ismi bilindik :)
Phantomda şahane rolls royce lar butik üretim araçlar olduğu için her bir şeyleri el yapımı ve araç sahibinin zevkine göre tasarlanıp o tip malzemeler kullanılıyor yani aracı bir nevi araç sahibiyle beraber yapıyorsunuz..
Ben nationalda yapılışını izlemişdim mega fabrikalarda bir phantomun yapılması bile başlı başına zahmetli ibr iş kasa başka bir ülkede kupa başka bir ülkede araba yapılırken tüm avrupadaki en kaliteli handmade ve işinde usta şirketler tarafından yapılıyor en son ingilterede toplanıyor..
Fabrikada bildiğin marangozhane var deri atolyesi var araba fabrikası demeye bin şahit ister arkada kullanılıcak kristal bardaklara kadar araç sahibinin zevkine tercihine bırakıyorlar.. :)
ayrı bir dünya..
Connecting site...
cidden kafama takıldı :)
5.5 liraya versin, nüfus dairesinden bile alırım ruhsatı :D
biz cla'da o ne ekran öyle cin malı gibi diyorduk, sen yapma be G :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55298331/detay
bu zamanında adanadan satılan araçmı acaba o araçsa çok çok temiz orjinaldi.. artık orjinalleri kalmadı zamanında çok apaçi eline düşdü ucuz diye fiber miber saçma sapan bodykitler derken mahvettiler güzelim aracı..
aslında oynanmasa orjinal sürülse belki inceden orjinalliği muhafaza edilerek çıtırdan bir modernize edilse günümüz donanım ayarlarında on numara keyif aracı olur dünyada kaç tane targa tavanlı araç kaldıki.. heleki bu fiyatlara..