ilan başlığına söyleyecek kelime bulamıyorum .. gırtlak dolu dediği araçta cam tavandan başka hiçbişey yok :D
Connecting site...
Printable View
ilan başlığına söyleyecek kelime bulamıyorum .. gırtlak dolu dediği araçta cam tavandan başka hiçbişey yok :D
Connecting site...
bu kasalar getirildi mi ürtkiyeye?ben yok diye biliyordum
Connecting site...
ilk sirokkodaki vw ye yakısmayan leş direksiyon :ofk:
link bu heralde
Volkswagen Multivan 2.5 TDI Model 85.000 EUR - 153047757
2012 ve bu fiyata..
Connecting site...
ucuz yollu çok iyi duruyor valla otomatik klima lpg mis gibi :D
Mazda 323 1.8 Familia 1996 Model 12.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 155105321
o kasa sonata türkiye'ye gelmedi. o araç %90 suriye'den girme. zaten buraya suriye'den araçlarıyla gelenlerin birçoğunda görüyorum o kasa sonata'yı. fotoğraflarda çirkin çıkmış ama çok hoş bi araç.
şimdi beyler... şu e320 var ya, ona gidiyoruz. çarşamba sabah sabiha gökçen'den alıyorlar bizi. bu araçta 2008 tarihine ait 1.680 liralık hasar kaydı var. görüştüm; sürtmeden ötürü sol arka tamponda boya var ve o esnada kırılan sol stop lambası değişti dedi. sizce bu sorun oluşturur mu? yorumlarınız önemli. ;)
Connecting site...
dostum yanlış anlama ama ben 75 bin lira vermem o araca.parasını hak eden bir araç gibi durmuyor.cls 350 bak sen bence.
Değişeni boyasını sormak lazım ama şu da güzel duruyor.
Connecting site...
araç 54.000 km'de. 200.000'i devirmiş olanların ilanlardaki fiyat aralığı 60-70.000 tl. biz bu araç için 70.000'e anlaşırsak büyük ihtimal olur. koltuklar yarım elektrikli, panoramik tavan ve xenon farlar yok. sunroof var ve farlar mercekli. olmayan bu 3 donanım da bizim için önemli değil.
cls'lerin fiyatları çok yüksek. en azından ele alınabilecek olanların fiyatları...
bu araç olmazsa e280'e gideceğiz zaten. :)
ayrıca türkiye'deki kondisyonu en iyi e320 budur tahminimce. aracın sahibi de zamanında stuttgart'ta mercedes fabrikasında çalışmış ve oradan emekli olmuş makine mühendisi. aracın iç mekan döşeme rengi de siyah değil füme. iç mekanı, fotoğraf kalitesinin azizliğine uğramış gibi geldi. ışık fazla vurmuş, içerideki malzeme ve döşemenin 0'a yakın duruşunu gösterememiş. bakacaz artık...
0'a yakın passat'lar var bu fiyata ama bu aracı 1 polo + 1 golf + 1 passat'a değişmem şahsen.