Connecting site...[/QUOTE]
63.000 tl nedir ya![]()
Connecting site...[/QUOTE]
63.000 tl nedir ya![]()
Connecting site...
Bilenlere soruyorum, nasıl araçlardır? Konforu, yakıtı, yol tutuşu nasıldır? Ve linkteki gibi bir aracın ederi nedir?
uzun yolda 5.5 lara kadar düşer tüketim, şehir içi ise 8-9 lt civarında yakar.
konforu bence fena değildi yani bana göre uzun yol yapılır ds3 ile, keyifli yol tutar, kullanımı zevklidir.
bir tek cam tavan var ki pek dolu sayılmaz bu yüzden bence. xenon yok en basitinden, yarı deri döşemeler yok. 24 bile etmez benim gözümde 10 yaşında standart reno. dci olsa belki eder.
Aynen, Bunların En dolusunda Xenon-Far Yıkama- Far Sensörü -Lastik Basınç Sensörü v.s. de oluyor, bu sadece sunroof + Cruise Kontrollü gibi geldi banada.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Yine yeniden ben. Şu Mercedes CLK W209 Kasa CLK'lar ile ilgili yorum alabilir miyim sizlerden? Nedir ne değildir? Biraz araştırma ile en makbulünün 320 olduğunu öğrendim. Sizler ne diyorsunuz? Özellikle sorum darkmoon ve FATİH abiye![]()
Connecting site...
Sanırım dolu dediğiniz kavram bundaki gibi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55134691/detay
Connecting site...
Pazarlıkla alınsa, motoru şanzımanı iş yapmaz mı ki acep?
320'ler kompressor'lere bakarak ciddi hızlıdır ama 320'si de olsa gerçek anlamda performans beklemeyin. konforlu gezinti araçları bunlar. Allah var hemen her yönüyle de çok güzel araçlar. ben cabrio'sunu almaya niyetlenip iç mekandaki aşırı trim sesleri sebebiyle vazgeçmiştim. (noterin kapısından döndük, içime sinmemişti.) trim seslerinin sebebi ise tavan mekanizmasıydı çok büyükl ihtimal. coupe'sinde o seslerin olacağını sanmıyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
aynen ben de yaşadım onu.![]()
Connecting site...
Şu benim olsa, sanırım evladiyelik saklardım. Dünya üzerinde 1400 adet üretilip, bu kadar temizine sahip olmak büyük ayrıcalık olurdu sanırım. Fiyat da satılmasın diye belirlenmiş gibi zaten.![]()
Instagram: mutusgarage
fiyatı uzun süre 125 bin eurolardaydı, güzel indirim yapmışlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)