alacak olsam bu 330'u alirdim. gerci m3 parasi istiyor ama ara cok guzel duruyo cidden.
Connecting site...
Printable View
alacak olsam bu 330'u alirdim. gerci m3 parasi istiyor ama ara cok guzel duruyo cidden.
Connecting site...
Golf 6 Stage2 250 hp / Aracımıza Yazılım Uygulamasıyla Net 250 hp yapılmıştır.. :D:D:D
Connecting site...
Rengi güzelmiş. Leon 1.4 FR
Connecting site...
Çıktığı günden beri hayalim. Bir gün nasip olur inşallah. 2005 ralli mavi STI.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
:) siteden khan abimizin aracı bence gayet güzel duruyor :)
2000-2001 model bir onceki kasa clk tavsiyesi olanlar varmıdır arkadaşıma bakıyoruz çok ilan var belki gozunuze carpmıştır :D
gerçi adam kaza bela bişey dememiş acıklamaya arayın bilgi için demiş ama
düşünen varsa/olur diye görünce yazmak istedim
çok büyük ihtimal kafadan kazalı. araç sportline ama linesiz tampon var sis cevresinin piano black olması lazım
Connecting site...
örnek olması gereken tampon
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64027359/detay
Connecting site...
gibi mesela
superb ile gt-r beni fiziksel sınırlar dahilinde dehşete düşüren iki araç.
gt-r; o ağırlıkla nasıl oluyor da bu kadar hızlı olup pist sürelerini alt üst edebiliyor? nasıl oluyor kalkışı da top speed'i de uç noktalara ulaşıyor? kendisinden çok daha hafif ve çok daha güçlü modelleri pistte nasıl geride bırakabilir arkadaş?
superb; önde gayet yeterli genişliği sunarken arkada nasıl oluyor da tüm üst-orta sınıf modellerden daha fazla bacak mesafesi sunabiliyor? tamam bu açıklandı, peki bu genişlikleri sunup aynı anda bagaj nasıl 565 lt? (bu da hemen hemen tüm üst-orta sınıf modellerden daha yüksek bir değer.)
helal olsun...
Geçmişi nasıldır acaba ?
Connecting site...
en güzel rengi ve en dolusu cam tavan xenon ıntergaloss
Connecting site...