Connecting site...
ne kadar dolu olursa olsun ben a3 e bu kadar para vermem şahsen.
Printable View
Connecting site...
ne kadar dolu olursa olsun ben a3 e bu kadar para vermem şahsen.
doğrulugu nedir bu aracın, 1.6si diyor 1997 model
Connecting site...
Connecting site...
fiyatı uygun olsa düşünebilirim :rolleyes:
Cabrio'yu geçtim, sedan bile düzgünü kalmamış ve bence değeri şimdiye kadar bilinmemiş, çilekeş r19 için ayrıca cabrio olması sevilesiyle kafadan bir 16 ederi var.
Komşumuzun var ilk sahibi henüz 60bin km de, 2001 model. Daha satmayı düşünmeden opsiyonladım. :)
r19lar 10-12bin sınıfında en mantıklı araçlardan. Piyasa çıldırmış durumda.
Piyasanin cildirmis olmasi tamamen arz talep olayi. Mesela kibrista da kimse r19larin yuzune bakmaz; ama yumurta kasa accentin cilgin bir piyasasi vardir. Ben 95 model klimali 1.6 RT yi 5000 e aldim, ki ben pahaliya aldim. Cunku o ara araba yoktu piyasada. :)
Ilandaki cabrionun motorunu cikaracan 172lik rs motoru koyacan. 19'a tek hayalim o :D
kilometresi orjianl gibi duruyor, 13.750 liradan düştü fiyatı
Connecting site...
Valla ilandaki arabayi bilmem de, antep, hatay ve mersinden araba alacaksam 1 degil 2 degil 3 degil 4 kere baktiririm. :) forumdakiler alinmasin ama genelde sikintili arabalar o taraflardan cikiyor.
Tokat, aydin ve canakkale gibi cesitli sebeplerden dolayi cok gelismemis sehirlerde cok boncuk arac cikiyor, gerci bu tur sehirlerde hizli araba olmuyor genelde ogretim gorevlisi spec :)
fransızda performansı bilmemde ucuza cabrio ve keiyf olayına girilicekse o işin araçları.. hem dolu hem donanmlı hemde ucuz 2001 son megan 1 makyajlı cabriolardan alınsa 15-16 ya kupası içi temiz motoru bitikde olabilir clio,megane,fluence falan çıkma 1.5 dci ve edc şanzıman bulsan 4-5 bin tl ye ..
motorla şanzımanı çaksan cabrio ya bir chip yap tamamdır.. araç gelsin en fazla 21-22 ye..
21-22 ye öyle hangi araca bine bilirsinki..
hem ekonomi hem performans hem cabrio hem çıtırdan donanım aribagler klima abs v.b ...
306 cabriolarıda beğeniyorum hem dolu hem ucuz hemde cabrio olduğunda bence çok güzel al benisi olan araçlar tabi orjinali oynanmamışı
araç çok da dolu değil zaten. bu kasada tr'deki en full a3'ü ben kullanmıştım sanırım.
bu araçta bulunan, bende bulunmayanlar:
-f1 vites
-s line paket
-alcantara koltuklar
bende bulunan, bu araçta bulunmayanlar:
-alarm
-şerit değiştirme asistanı
-anahtarsız giriş
-geri görüş kamerası
-parlak tavan rayları
-lastik basınç kontrol sistemi
-arka yükleme paketi
-seçici göstergeli park sensörü plus
a3'te alınabilecekler içerisinde deri koltuklar (ısıtma), şerit takip asistanı ve f1 vites hariç ne varsa doldurmuştuk biz. bu araç belki special edition olduğu için fiyatı yüksektir ama bu özel serinin pek bi esprisi yok. o kadar fiyat farkı gerçekten aşırı fazla.