çok tatlı.... mükemmel yaa
Printable View
..................
Ford Focus 1.6 TDCi Style 2012 Model 48.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80874694
fiyatı uygun gibi geldi düşünen varsa baksın :)
amg nın hava filtresi iyimiş ama :D
hala satılmamış görünüyo, inanılır gibi değil.
2012 Mercedes - Benz G 55 AMG 240.000 EUR Galeriden satılık sıfır - 49313557
2010 Mercedes - Benz G 500 394.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 82620284
şu da videosu, yok ya böyle birşey. sesi, içi, dışı vs...
2011 Mercedes-Benz G55 AMG Start Up, Exhaust, and In Depth Tour - YouTube
favorime eklediğim max 2 gün duruyor :p :)
BMW 5 Serisi 5.20i 1991 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - Pasif İlan - 79244473
satılmış 5 serisi :D
işte bende onu diyorum :D
Geri görüşü, navigasyonu falan çok bişi değiştirmez de jantlara bayıldım resmen. 2.0 FSI'a tüp takabilir miyiz onu araştırmak lazım bir de :)
VW'ci bi tanıdığımdan öğrendiğime göre şase noya bağlıymış LPG olayı. Şase numarası ile yetkili servise başvurulduğunda bu araca LPG olur ya da olmaz şeklinde bilgi alınabiliyormuş. A3 araştırırken de böyle bir şey duymuştum, yarın bi Doğuş Oto'yu da arayım. LPG takılamıyorsa çok üzer 2.0 FSI yakıt tüketimi.
vento piyasası hareketlendi ahahah :D
Volkswagen Vento 1.6 GL 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 82782656
adam yazmış zaten şehir içi 100 km hızla 10 litre yakıyor diye.
Bizde vardı 1.6 fsi passat deli gibi yakıyodu.sattık rahatladık :) vw iyidir ama fsi motorları volkswagen den değil bence üvey evlat fsi motor :)
O zaman uzak duruyoruz 2.0 FSI dan :)
TSI motoru da ben sevemedim. Kısaca ben VWden uzak durmaya devam edeyim bi süre daha :)
Honda CRX 1.6i-16V 1990 Model 7.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 82050433
harika bi araba....:) performans arttirici sürat lastikleri varmis:)
ilanlardaki tuhaflıklar topicine koymak gerekyordu. Ama harbiden araç sahibi tam dızoo yani. Araçta drag motoru vardır diyor. Motorun resmi yok. Adamın anlatmasından arabanın sahibini bir apaci olduğunun anlaşılması ve apaci gibi kullanmış olduğu cok belli. Sayıyor sayıyor sayıyor 2200 cc motor 16 valf honda yaptı bu motoru diyor ki aklıma prelude vti motoru geliyor 2200 cc :D sonra diyor abartmaya gerek yok. Hem diyor sabah akşam dragtaydım hem müzik tesisatını sayıyor. Nasıl iştir bu arkadaş :) Devirli egzost ta benim bildiğim şahinlerde kullanılan alt devirlerde az bağıran cok devirlerde cok bağıran bir egzost tur. Performansla alakası yoktur:) Akşam akşam güldürdü beni :D