Abi senin bu konuya girmeni yasaklasalar ya...
Printable View
Niye yahu bende favorilerimi paylasiyorum :D
Daha 12bin km de m3 bildigin hic kullanilmamis gibi birsey. Aracimi satiliga koydum bu aralar satilirsa kesinlikle teklifte bulunacagim .
benim anlamadığım araba satan çok satabilen yok.. satıldı diyenlerin bazılarınıda ikinci gün başka isimle tekrar ilanda görüyoruz..
70 bine 0 m3 sahibi olmak.. Tr şartlarında hayal
Speedline Turbo
Connecting site...
Schmidt modern line
Connecting site...
ATS CLASSİC
Connecting site...
Biraz pahalılar ama güzel jantlar. :)
Hybrid Jazz
Connecting site...
çok alınası...
Connecting site...
Connecting site...
öküz gibi arabaya ç*k kadar ekranı yakıştıramıyorum..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
öküz gibi arabaya ç*k kadar ekranı yakıştıramıyorum..
Connecting site...
Connecting site...
hadi bir nebze kurtardık onu diyelimde. ikinci elinde enaz 300bin verdiğin araçta ç.k kadar ekran olunca tam at şeyinde kelebek gibi kalıyor :D
küçük
Connecting site...
büyük :D
Connecting site...
Golf 7 R - 203.000 TL
Connecting site...
Connecting site...
özkardeşlerden güzel bir mercedes daha
bu yeni 6 kasa oldu.. 3-4 beğenmiyorumda bu 6 kasa çok iyi oldu ayarı kıvamı güzel tuttrudular..
3 değil de 4'te oldu bence.
Fiyata söyleyecek bişeyim yok ama ikisinin arasında kalsam kesinlikle 4 serisi olur.
göreceli şeyler ben genel yapı itibariyle bakıyorum kullanılan motor hatta motor kodu, malzeme kalitesi, işçilik kalitesi, donanım kalitesi ve bunların toplamında insanlara sunulan rakam.. bunların hepsi tamamsa benim kafamda araba olmuştur..
3,4 bilmemde 6 kasa o rakamlara çıkldımı fiyatını uzun vadede satılmıyacksa kesinlikle hak ediyor bence.. bilhassa convertıble olanı.
Connecting site...
Hedef ben miyim Tayfun?
yeni c serisi için olumsuz makaleler fazla var avrupa ve amerika basınında.. nette ingilizceniz varsa kurcalarsanız bolcana görebilirsiniz.. genel söylem ruhsuz sürüş, bir sürü donanım oyuncak olmasına rağmen kullanışlı donanım olmaması içinin uzun boylu yada obez insanlar için rahatsız edici olduğu v.b ..
iç görüntüsü çok güzel olsada o görüntü oluşturan hammaddenin kaliteside belirsiz kuzey amerikadaki fuarda tanıtımda kırılan hava ızgarası olayı daha sıcak yeni örnek.
Connecting site...
:love:
Mercedes-Benz 220 CE
Connecting site...
Connecting site...
faz 3 megane sw rengide güzel fiyatıda :D
Jeep Wrangler 4.0 SoftTop
Connecting site...