Misal, ilanlarda 1 tane 80k€'ya M3 var 2009.
224binTL desek fiyata bundaki hasar ve değer kaybıyla birlikte istenen fiyat normal belki fazla bile olabilir![]()
Keyfi olarak bu işlerle uğraşırız.Forumdan bi abimde bilir onunla da konuşuruz sürekli.Ecomobil'de satılan fiyatlar uçuk rakamlar.Size şunu söyleyebilirim o adam o aracı 120 bin tl civarına almıştır.
Ayrıca göğüsü kapaklı airbag değil komple göğüs değişmesi lazım.Çıkma bulma ihtimaliniz var.Aynı şekilde ön tampon ve kaputu'da bi ihtimal çıkma bulabilirseniz ucuza halledersiniz.Bu aracı takip etmişim ama gidip bakamadım.Motor kısmında ne olduğunu da bilmiyorum.Borusan'da yaptırmaya kalkarsanız 30-40 bin tl'yi gözden çıkarmanız lazım..
babamın aracın kapısına park halinde yandaki arac kapısıylamı artık neyle vurduysa yumruk kadar içine göcertmiş .
tam 2bin küsür TL aldı buyüzden borusan kıç kadar göcük boyama düzelme için. (odendi karsı taraf kasko bize iade etti)
oyüzden o m3ün 30-40 bine toplanmasıheleki borusanda işcilik ıvır zıvır hayal bence![]()
gözükmeyen yüzü var bide. ya hakkaten cok usuruplu olmuş kaza lastigin vs. yerli yerinde durmasıda ayrı ilgincime gitti
1881 - 193∞
Yine aynı firmadaymış, bu aracın kazasını bilen var mı?
hasar durumunu net anlayamadımda
Connecting site...
benzer bitane daha airbag acıcak darbeyi alıyosun sol önden ama lastik bişey olmamış gibi duruyor.
makyajlı kasa 525d boş bir aracda degil. normal satılanlardan min. 40 bin ucuz.
Connecting site...
1881 - 193∞
Borusan'da 50'yi bulur M3'u toplatmak. Ben 110'dan fazla da vermem arabaya.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
O m3 ün ederi taş çatlasın 100 lira.Görünenin haricinde bir dünya kıl tüy çıkar,yeni model M makina,çıkmadı zor bulunur mecbur 0 parça alınacak.Hakkıyla toplanmak istendiğinde rahat e46 m3 parası yer.
Connecting site...
Örnek linkteki m3 ü kuzen toplamıştı Bostancı sanayi de,komik bir rakama almıştı..
Connecting site...
bu model arayanlara kacırmayın bence baya uygun
Araba güzel, ayrıntıda gizli olanlar daha güzel.
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
6-7ye alinip keyfi cikarilirmiki?
** RARE ** 2001 AUDI "S4" AVANT QUATTRO **
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)