i30 ile şahini aynı kefeye koymak :o üstelik bilgilerinizde Mesleğiniz/Okulunuz:Adeniz Üniversitesi - Otomotiv Teknolojisi yazarken.Hocam buarada Akdeniz yazacaktınız sanırım.
Printable View
canımsın. ben kalite , özellik ve imaj açısından karşılaştırmadm şahin ile i30 u. kombinasyon olarak karşılaştırdım. 2 araçta fabrikadan çıktığında standart halde çıkar. koltuk döşemesi yada taban tavan halısının rengini seçme gibi bi imkanın yok malesef 2 aracıda bayiden alırken. aynı şey fiat albea yada opel corsa içinde geçerli. şahin yerine o araçlarıda koyabilirsin. sonuç olarak hepsi aynı kefeye çıkar. ayrıca küçük ayrıntılara takılma , ayrıntılara takılırsan bana geri getirir seni diye bi şiir sözü geldi aklıma :):)
Yazmak için yazmayın, kombinasyon kişinin yani alıcının hoşuna giden renk ve donanımdır. Ha individual bmw almışsın ha hoşuna giden kombinasyonda cam tavan+beyaz renk bir i30.
i30 çok güzel araç full olanı tabiki.. dizel motor cam tavan otomatik vites ve diğer ekstra donanımlarıyla paralelinde sunduğu fiyat denklemi çok iyi.. almanda trendline yada comfort orta paket fiyatına i30 da elegance full dolu paketini alıyorsun. bende kum rengi gibi kahve rengimsi bir rengi var onu birde metalik mavisini beğeniyorum.
konuda 200-300 binlik araçlar havada uçuştuğu için İ30 görünce insanlar şaşırıyor :)
Biz fakirler için de ayrı bir konu açılsa Fakirler için Favori ilanlar diye :D
fakirlerin favorisi değilde bu konun isminin adminler tarafından hayalimdeki araç olması lazımki bizim yeni bir favori araçlarım konusu açabilelim..
o konudada açarken belirtmek lazım bütçemiz dahilinde yada 3-5 sene içinde alabiliceğimiz yada paramız olupda belli nedenlerden ötürü ailevi yada başka nedenlerden alamadığımız ama hep favorimiz olan alabiliceğimiz favori araçlarımız diye..
@darkmoon (abi adını unutuyorum sürekli k.bakma :D ) ağzına sağlık
ayrıca sınıfındaki araçlara bakarsanız çoğunun opsiyon listesinde dahil olmayan özelliklerini adam size paket yapmış veriyor :) giriş paketi bile highline golf kadar doludur.
f/p kısmını soylemiyorm bile ben aldıgım zaman leon 58-60, astra 1.3cdti enjoy plus boşdan hallice 58.500dü i30/ceed 53.500.
leona dogustan oturu bakmadım bile, astranında ne motoru ne donanımı vs cezbetti.
şuan
en dolu otomatik i30 73.850 kampanya ile gidip görürseniz bu fiyatında üstünden düşerler
highline tdi dsg golf 90.100 + 1.100 metalik + 3.100 sunroof + 1.100 keyless
çoğu kia/hyundaiye 50binmi verilir sen salakmısın vs vs gibi lafları soyleyen bir kuble arkadasımıda bindikten ve kullandırdıktan sonraki hee iyimiş hakkını yemisiniz yorumlarındanda yola cıkarak
dogru tercih yaptıgmı düsünüorm 17bin kmdir gayet memnunum.
sonataya binende bunu hyundai mi yapmış nasıl yapmış diyor uzaylı görmüş gariban köylü gibi baka kalıyor.. :)
bir abimiz almanlara yaptırmışlardır kesin bunu dedi benzinlikdeydik para ödemeye gittim içeri dönerken onada soda aldım.. bu ne dedi iç abi iyi gelir dedim :)))
:hahaha::hahaha: hep aynı hikaye :D
bunuda uzaylılar yapmış abi
Yeni Hyundai Genesis reklamı - YouTube
[QUOTE=Berkan;7601494
çoğu kia/hyundaiye 50binmi verilir sen salakmısın vs vs gibi lafları soyleyen bir kuble arkadasımıda bindikten ve kullandırdıktan sonraki hee iyimiş hakkını yemisiniz yorumlarındanda yola cıkarak
dogru tercih yaptıgmı düsünüorm 17bin kmdir gayet memnunum.[/QUOTE]
Bir arkadaşım 3-4 aydır i30 crdi elite manuel arıyordu, geldi abi araba buldum dedi, bi eleman ne alıyorsun diye atladı. Hyundai i30 dedi bizimki. vay Hyundai alınır mı o paraya, git sıfır clio al filan diyor. Neyse ki arkadaş niyetine girmişti aldı ertesi gün arabayı. Akşam millet toplandı inceliyor, clio al diyen eleman "yaa bu Hyundai gibi değil ki" dedi :D
subaruya akşamları e5 de denk geliyorum gitmiyor ama şekli güzel
Elantra'ya bakan değil ama bi süre binen de " evet bunu hyundai yapmış" diyor :)
Üst segment için bişey diyemem ama diğer araçları motor haricinde kalitesiz. bunu söyleyen de ne mercedese bmwye binmiş ne de vw geyşalığı için can atan biri:)
hyundai kullanıcısı olduğumu da belirtim de linç girişimi olmasın
Connecting site...
Ne güzel .
İyi olsaydın..
Connecting site...