User Tag List

Sayfa 1369/1480 İlkİlk ... 36986912691319135913671368136913701371137914191469 ... SonSon
28115 sonuçtan 25.993 ile 26.011 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık crossover wagonlardan başka araca bakmıyorum. makyajlı insigna'nın wagonu, hem de countryman:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76977141/detay
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revo55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizce böyle bir araç ilk aracım olarak nasıl olur ? Mecburen(çok yol yapacağım) 1.6 TDI alıp yazılım , egzoz , dp vs. dışını da böyle yapsak güzel olur sanki Sahibi forumdansa danışmak istediğim konular var Maşallah
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
    ohaa tampon çok iyi olmuş yaa
    basit bi şekilde uydurabiliyolar mı acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç aydır Urfadayım, buranın insanı deli gibi SuperB ye biniyor. Yolda o kadar çok beyaz varki anlatamam. Yine de çok beğeniyorum işlevsel ve kaliteli bir araç.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen bende superb ile passat arasında kalsam superb alırım. Bi kere passat long üzerine yapılmış bir araç yani passattan çok daha geniş bir araba. Donanım olarak ve malzeme kalitesi olarakta hiç bir eksiği bulunmuyor sınıfına göre.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revo55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizce böyle bir araç ilk aracım olarak nasıl olur ? Mecburen(çok yol yapacağım) 1.6 TDI alıp yazılım , egzoz , dp vs. dışını da böyle yapsak güzel olur sanki Sahibi forumdansa danışmak istediğim konular var Maşallah
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
    Çok iyiymiş ön tampon.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohaa tampon çok iyi olmuş yaa
    basit bi şekilde uydurabiliyolar mı acaba
    http://www.sahibinden.com/158497256 Polo R tampon

jb1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahibinden saçmalıkları gibi bir bölüm vardı. ORalık bence bu ilan
    Instagram: mutusgarage

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın linki kopyalamamışım..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79033380/detay

sedan 1.4 benim eski i30da 1.4 109hplik benzinli motor var fancy donanım orta seviye olarak düşün ama gayet yeterlidir.imkan varsa şuan liste fiyatında fanc icin 50.400, üst paket sporty icin 52900 ikisindede daha indirim yaparlar gidip konusulabilir.
    benim i30da 5 ileriydi 6 ileriye dondürmüşler cokta iyi yapmıslar araç 6 istiyodu cünkü 6-7 litrelerde gezersin ben biraz devirli ve dikkatsiz kullanımla 8litrelerde geziyordum
    1881 - 193

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sedan 1.4 benim eski i30da 1.4 109hplik benzinli motor var fancy donanım orta seviye olarak düşün ama gayet yeterlidir.imkan varsa şuan liste fiyatında fanc icin 50.400, üst paket sporty icin 52900 ikisindede daha indirim yaparlar gidip konusulabilir.
    benim i30da 5 ileriydi 6 ileriye dondürmüşler cokta iyi yapmıslar araç 6 istiyodu cünkü 6-7 litrelerde gezersin ben biraz devirli ve dikkatsiz kullanımla 8litrelerde geziyordum
    Sagolasın koreci başı
    Tango-1 never dies.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu fiyat listesinde superb den mantıklısı yok sınıfında passatta opsiyonlar hariç skodada fulle yakın geliyor araçlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagolasın koreci başı
    haha nedemek baskan

secene olarak 50bine benimkinden bile alırsın illa sedan demiyosan sahibinden fiyatları korkutmasın hepsi 50 civarına aldı aracları
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    super b en dolu paketi alınırsa on numara araç.. o fiyat denkleminde.. donanım skalasınıda gidip passatla bir tutmamak lazım..
    passatlarda arka koltuk ısıtma varmı.. yada arkada oturan için ayrı digital ayarlıyıcı havalandırma.. yada solar sunroff .. Arka kapıdaki şemsiye olayı bile çok ayrı bir hava katıyor araca...
    doğuşla bir alakaları yok diye biliyorum benim bildiğim türkiye distiribütörü yüce oto..

geçen gün paylaşdım super b özellikle 2.0tdi 4wd dört çeker versiyonu gibi ekstrem modelleri harika.. octaiva combilerinde 4x4 lerini yollamaya başlamışlar galiba..

Super b ninde alınıcak tek paketi bana kalırsa elagance en dolu paketidir donanım olmadımı dolu olmadımı araç super b almanın bana kalırsa bir anlamı esprisi yok .. o zaman git bunu alıcağına boş passat al denir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    super b en dolu paketi alınırsa on numara araç.. o fiyat denkleminde.. donanım skalasınıda gidip passatla bir tutmamak lazım..
    passatlarda arka koltuk ısıtma varmı.. yada arkada oturan için ayrı digital ayarlıyıcı havalandırma.. yada solar sunroff .. Arka kapıdaki şemsiye olayı bile çok ayrı bir hava katıyor araca...
    doğuşla bir alakaları yok diye biliyorum benim bildiğim türkiye distiribütörü yüce oto..

geçen gün paylaşdım super b özellikle 2.0tdi 4wd dört çeker versiyonu gibi ekstrem modelleri harika.. octaiva combilerinde 4x4 lerini yollamaya başlamışlar galiba..

Super b ninde alınıcak tek paketi bana kalırsa elagance en dolu paketidir donanım olmadımı dolu olmadımı araç super b almanın bana kalırsa bir anlamı esprisi yok .. o zaman git bunu alıcağına boş passat al denir..
    Passatlarda da arka koltuk ısıtma var.Exlusive'de spor deri koltuk ile standart highlinede ise sadece önlerde var.Artık sıfır satılan superbde de kalktı zaten arka koltuk ısıtma.Ayrıca superbin arkada ki dijital ekranı sadece dereceyi gösteriyor bir ayar yapılmıyor.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passatlarda da arka koltuk ısıtma var.Exlusive'de spor deri koltuk ile standart highlinede ise sadece önlerde var.Artık sıfır satılan superbde de kalktı zaten arka koltuk ısıtma.Ayrıca superbin arkada ki dijital ekranı sadece dereceyi gösteriyor bir ayar yapılmıyor.
    Elegance larda sunroof ve koltuk ısıtma yok Elegance prestij paketlerde 4 koltuk ısıtma var.

2004 ve 2012 Superb ve 2001 2012 model passat vardı kesinlikle superb daha sınıf bir araba passatla kıyaslanamaz ikisine binen bilir

Ama bu ara fiyatları uçtu 90.000 pahali 2 sene önce 70.000'e en dolusunu almıştık şimdi 20.000 lira arttı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elegance larda sunroof ve koltuk ısıtma yok Elegance prestij paketlerde 4 koltuk ısıtma var.

2004 ve 2012 Superb ve 2001 2012 model passat vardı kesinlikle superb daha sınıf bir araba passatla kıyaslanamaz ikisine binen bilir

Ama bu ara fiyatları uçtu 90.000 pahali 2 sene önce 70.000'e en dolusunu almıştık şimdi 20.000 lira arttı.
    Prestij paket artık kalktı.Sunroof ekstra olarak satılıyor.B5,5 kasa passat'ın dengi superb ler gerçekten iyiydi.Ama bence yenilerde bu durum yok.Superb'in ve passatın her kasasına binmiş ve b7 kasa passat sahibi olarak diyebilirim ki bence passat daha üstün.Ben ikisini de test ettim passat aldım.Passat'ın yalıtımı, yol tutuşu ve konforu bir tık daha iyi.Ama arada ki fiyat farkı az değil.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    passat ile super b denen araç aynı araç zaten.. super b denen araç sadece çin ve amerika piyasasına özel olarak üretilen passat long dur..
    avrupa piyasasında bile passat long satılmıyor.. vw onun yerine passat long platformunda aynı araç olan super b yi üretti..
    kaldıki bildiğim kadarı ile onuda avrupa piyasasına üretmedi super b çek cumhuriyeti , slovakya,macaristan,polonya,ukrayna,rusya gibi doğu avrupa orta avrupa kısmına satış yapması için üretildi.. buralarda skoda vw den daha kuvvetli bir marka bildiğim kadarı ile..

arka koltuk ısıtma v.b kaldırılmışsa eleganve paketlerde o yani donanımdan kırpmalar olmuşsa yazık olmuş .. o araba çünkü sadece ve sadece donanımı için alınır bence.. benim fikrim en azından böyle.. super b yi passatan benim kafamda ön plana alan fiyatı değil donanımıydı hep.. aynı fiyat olsa bile pasatta olmayan bir çok ek donanım sper b elegance paketinde standart sunuluyordu.. bunlarda kırpıldıysa yazık etmişler satışları düşürmekten başka bir işe bence yaramaz..

Fiyatı orantısında full paket 2.0 tdi 4 çeker super b her zaman favorimdir.. bir chip yapıcaksın yoluna bakıcaksın ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)