artık crossover wagonlardan başka araca bakmıyorum.makyajlı insigna'nın wagonu, hem de countryman:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76977141/detay
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bir kaç aydır Urfadayım, buranın insanı deli gibi SuperB ye biniyor. Yolda o kadar çok beyaz varki anlatamam. Yine de çok beğeniyorum işlevsel ve kaliteli bir araç.
Şahsen bende superb ile passat arasında kalsam superb alırım. Bi kere passat long üzerine yapılmış bir araç yani passattan çok daha geniş bir araba. Donanım olarak ve malzeme kalitesi olarakta hiç bir eksiği bulunmuyor sınıfına göre.
http://www.sahibinden.com/158497256 Polo R tampon
sedan 1.4 benim eski i30da 1.4 109hplik benzinli motor var fancy donanım orta seviye olarak düşün ama gayet yeterlidir.imkan varsa şuan liste fiyatında fanc icin 50.400, üst paket sporty icin 52900 ikisindede daha indirim yaparlar gidip konusulabilir.
benim i30da 5 ileriydi 6 ileriye dondürmüşler cokta iyi yapmıslar araç 6 istiyodu cünkü6-7 litrelerde gezersin ben biraz devirli ve dikkatsiz kullanımla 8litrelerde geziyordum
1881 - 193∞
super b en dolu paketi alınırsa on numara araç.. o fiyat denkleminde.. donanım skalasınıda gidip passatla bir tutmamak lazım..
passatlarda arka koltuk ısıtma varmı.. yada arkada oturan için ayrı digital ayarlıyıcı havalandırma.. yada solar sunroff .. Arka kapıdaki şemsiye olayı bile çok ayrı bir hava katıyor araca...
doğuşla bir alakaları yok diye biliyorum benim bildiğim türkiye distiribütörü yüce oto..
geçen gün paylaşdım super b özellikle 2.0tdi 4wd dört çeker versiyonu gibi ekstrem modelleri harika.. octaiva combilerinde 4x4 lerini yollamaya başlamışlar galiba..
Super b ninde alınıcak tek paketi bana kalırsa elagance en dolu paketidir donanım olmadımı dolu olmadımı araç super b almanın bana kalırsa bir anlamı esprisi yok .. o zaman git bunu alıcağına boş passat al denir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Elegance larda sunroof ve koltuk ısıtma yok Elegance prestij paketlerde 4 koltuk ısıtma var.
2004 ve 2012 Superb ve 2001 2012 model passat vardı kesinlikle superb daha sınıf bir araba passatla kıyaslanamaz ikisine binen bilir
Ama bu ara fiyatları uçtu 90.000 pahali 2 sene önce 70.000'e en dolusunu almıştık şimdi 20.000 lira arttı.
Prestij paket artık kalktı.Sunroof ekstra olarak satılıyor.B5,5 kasa passat'ın dengi superb ler gerçekten iyiydi.Ama bence yenilerde bu durum yok.Superb'in ve passatın her kasasına binmiş ve b7 kasa passat sahibi olarak diyebilirim ki bence passat daha üstün.Ben ikisini de test ettim passat aldım.Passat'ın yalıtımı, yol tutuşu ve konforu bir tık daha iyi.Ama arada ki fiyat farkı az değil.
passat ile super b denen araç aynı araç zaten.. super b denen araç sadece çin ve amerika piyasasına özel olarak üretilen passat long dur..
avrupa piyasasında bile passat long satılmıyor.. vw onun yerine passat long platformunda aynı araç olan super b yi üretti..
kaldıki bildiğim kadarı ile onuda avrupa piyasasına üretmedi super b çek cumhuriyeti , slovakya,macaristan,polonya,ukrayna,rusya gibi doğu avrupa orta avrupa kısmına satış yapması için üretildi.. buralarda skoda vw den daha kuvvetli bir marka bildiğim kadarı ile..
arka koltuk ısıtma v.b kaldırılmışsa eleganve paketlerde o yani donanımdan kırpmalar olmuşsa yazık olmuş .. o araba çünkü sadece ve sadece donanımı için alınır bence.. benim fikrim en azından böyle.. super b yi passatan benim kafamda ön plana alan fiyatı değil donanımıydı hep.. aynı fiyat olsa bile pasatta olmayan bir çok ek donanım sper b elegance paketinde standart sunuluyordu.. bunlarda kırpıldıysa yazık etmişler satışları düşürmekten başka bir işe bence yaramaz..
Fiyatı orantısında full paket 2.0 tdi 4 çeker super b her zaman favorimdir.. bir chip yapıcaksın yoluna bakıcaksın ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)