User Tag List

Sayfa 1380/1480 İlkİlk ... 3808801280133013701378137913801381138213901430 ... SonSon
28115 sonuçtan 26.202 ile 26.220 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünce Türk ama üretim Alman

Örnek vermek gerekirse kaçımız markette 1 kuruş para üstü alıyor
    Kaç kişinin annesini kız kardeşi babası dedisi direksiyondan ses veya hız ayarlıyor ?

Avrupada bu arabayı alan adam kendince kullanmadığı donanıma para vermiyor bunun gibi boş paket satın alıyor
    Dikkat ettiyseniz almanyada bi çok mercedes bmw vs xenonsuz neden çünkü adam için far rengi parlaklığı yol aydınlatması önemli değil.
    Sis far deseniz günümüzün aydınlatma sistemlerinden sonra gereksiz birşey ben hiç sisli havada yakıyım önümü göreyim demedim (bmw m3 m5 c63 e63 gibi araçlarda sis farı yok)
    Herşeyi geçtim bmw buna rağmen güvenlikten asla ödün vermiyo vag grubu gibi ekstra hava yastığı donanımı gibi şeyler yok 135de aynı güvenlik önemli var 116da da

Aynı sınıfda vw golf mercedes a serisi gibi araçların boşlarında da çift taraflı klimasız xenonsuz hız sabitlemesiz direksiyondan kontrolsüz araçlar epeyce mevcut
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o avrupa mantığı çok doğru geliyor bana her donanım herkes kullanmıyor..
    mesela banada elektirkli koltuk çokda ihtiyaç gelmiyor kaldıki a6 tımdada sonatamdada var.. benim arabalarıma kolay kolay benden başkası sürmez sürenlerde benim ayarlarıma dokunmaz.. yani koltuğu yılda bir kaç kez ayarlarsam ayarlarım oda elektrikli olmuş elle olmuş pek bir şey ifade etmiyor..
    hud da öyle dayımda full 508 var arabada hud var güzel bir şey havalı bir şey ama gereklimi tartışılır.. olmasada aramam.. park asistanları aracın kendi kendini park etmesi falan istanbulda zaten kullanamassın üç beş saniyede boş yeri gördün aracı oraya soktun soktun yok ben park asistanını açıyım o yeri ayarlasın falan filan derken o sıra beş kişi o park yerine kafayı sokar..

Ama premium marka alıyorsan temel lüks donanımlarda bir kaç artın fazlan olması lazım segmentin ne olursa olsun sınıfındaki diğer halk sınıfı markalardan.. bunu bütün premium markalar için diyorum tek bmw için değil..

sisfarı olayıda başka.. o düşündüğünüz gibi bir mantık değil.. bmw mercedes ve diğer markalar hala sisin çok yoğun olduğu ülkelerde sisfarlı yolluyor araçları çünkü adından belli sis farı yani sisde sürmen için takılan bir far.. ve sisde ne kadar kuvvetli bir ışık sistemin olduğu bir şey ifade etmez çünkü sisi açmaz..

sisi yani dumanı delen iki renk vardır biri kırmızı biri sarı ama sarı dediğim koyu sarı.. tam aksine beyaz ışık sisi dahada beter yapar xenon far gibi ... önünüzü iyicene bembeyaz duvar yapar.. koymuyorsa adamlar hangi ülkede buna çok ihtiyaç var elzem bir şey hangisinde yok biliyorlar.. türkiyede sis farı o kadarda gerekli değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı araç, iki farklı fiyat ve iki farklı galeri. Ucuz satandan almak lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78861629/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79913228/detay

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlar aynı mı yoksa büyük tesadüf mü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı araç ikiside

ersandeniz
    Misafir
    aracın ruhsatı 15 eylülde değişmiş, ucuz ilan 13 eylül, büyük ihtimal alan galeri karla satışa koymuş, ucuzu aramak lazım araç orada mı diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben hala anlayamadım çok ilginç bir araç.. galiba bir dergidemi yarışmadamı tarihin en çirkin aracımı ne seçilmişti.. ama ilginçdir bu bile bu kasanın bir açıdan ünlenmesine neden oldu dünya çapında..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79631661/detay
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın ruhsatı 15 eylülde değişmiş, ucuz ilan 13 eylül, büyük ihtimal alan galeri karla satışa koymuş, ucuzu aramak lazım araç orada mı diye
    Güzel detay galeriden galeri almış karla saatıyor olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar dizel otomatik bi bayan arabası favorilerinde olan var mıdır? 40 bütçe var. astra vs olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala anlayamadım çok ilginç bir araç.. galiba bir dergidemi yarışmadamı tarihin en çirkin aracımı ne seçilmişti.. ama ilginçdir bu bile bu kasanın bir açıdan ünlenmesine neden oldu dünya çapında..

Alan kişiye güzel evlat olur Satılcağını düşünmüyorum bu fiyata ve gerçekten de çok tipsiz ya

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80069259/detay

demek ki ellerine es kaza bi e30 m3 falan geçse bi trilyondan açıcaklar kapıyı adamlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böylede bir hoş duruyor hani şu halde beyaz olsa tavan siyah olsa çok daha hoşdururdu herhalde .. birde şu camın altındaki farları xenon yapıcaksın gece çok fena durur gibime geliyor.

Atmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o avrupa mantığı çok doğru geliyor bana her donanım herkes kullanmıyor..
    mesela banada elektirkli koltuk çokda ihtiyaç gelmiyor kaldıki a6 tımdada sonatamdada var.. benim arabalarıma kolay kolay benden başkası sürmez sürenlerde benim ayarlarıma dokunmaz.. yani koltuğu yılda bir kaç kez ayarlarsam ayarlarım oda elektrikli olmuş elle olmuş pek bir şey ifade etmiyor..
    hud da öyle dayımda full 508 var arabada hud var güzel bir şey havalı bir şey ama gereklimi tartışılır.. olmasada aramam.. park asistanları aracın kendi kendini park etmesi falan istanbulda zaten kullanamassın üç beş saniyede boş yeri gördün aracı oraya soktun soktun yok ben park asistanını açıyım o yeri ayarlasın falan filan derken o sıra beş kişi o park yerine kafayı sokar..

Ama premium marka alıyorsan temel lüks donanımlarda bir kaç artın fazlan olması lazım segmentin ne olursa olsun sınıfındaki diğer halk sınıfı markalardan.. bunu bütün premium markalar için diyorum tek bmw için değil..

sisfarı olayıda başka.. o düşündüğünüz gibi bir mantık değil.. bmw mercedes ve diğer markalar hala sisin çok yoğun olduğu ülkelerde sisfarlı yolluyor araçları çünkü adından belli sis farı yani sisde sürmen için takılan bir far.. ve sisde ne kadar kuvvetli bir ışık sistemin olduğu bir şey ifade etmez çünkü sisi açmaz..

sisi yani dumanı delen iki renk vardır biri kırmızı biri sarı ama sarı dediğim koyu sarı.. tam aksine beyaz ışık sisi dahada beter yapar xenon far gibi ... önünüzü iyicene bembeyaz duvar yapar.. koymuyorsa adamlar hangi ülkede buna çok ihtiyaç var elzem bir şey hangisinde yok biliyorlar.. türkiyede sis farı o kadarda gerekli değil..
    abi orası öyle de piyasa çok kızgın ve bmw golfle aynı paraya bu aracı satıyor mecbur bazı donanımlardan kısacak. isteyene en üst segment araçlardaki donanımları bile veriyor. ki şu an joy edition adı altında güzel fiyata çok güzel donanım veriyor..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 bine kadar w115 favorileriniz bekleniyor (LPG Takılmamış)
    .

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)